Macaroane cu branza

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 3823 vizualizari

 

Un dulce buun!

 

INGREDIENTE

  • apa;
  • un praf de sare;
  • un pachet de macaroane;
  • 2 cani zahar;
  • 3 oua;
  • o mana de stafide;
  • 1 kg branza de vaci dulce sau desarata;
  • esenta;
  • o lingura ulei/unt/margarina.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Intr-o cratita se pune apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa clocoteasca, se pun macaroanele, se mai fierb cateva minute, iar apoi se opreste focul si se pune un capac peste cratita, care se tine pana cand se umfla macaroanele.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Intr-o alta cratita se arde o cana de zahar si se imbraca peretii acesteia cu zaharul caramelizat.

Dupa aceea, intr-un castron se amesteca ouale, o cana de zahar, stafidele, branza, esenta si uleiul.

Macaroanele se clatesc cu apa rece, se scurg bine si se pun peste compozitia din castron. Se amesteca, apoi se toarna in cratita cu zaharul caramelizat, care intre timp s-a crapat. Se baga la cuptor pana cand capata o culoare maronie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]