Iahnie de fasole

de delia64 in Mancaruri de post, 31 Ian 2013 | 4762 vizualizari

 

O mancare numai buna pentru zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasole de 800 de g
  • 50 ml ule
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 linguri ketceap de casa
  • patrunjel si marar verde de la congelator
  • sare, piper dupa gust
  • foi de dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Punem uleiul la incins.

Taiem legumele cubulete. 

In uleiul incins adaugam ceapa si usturoiul taiate, amestecand pana devin sticloase.

Pe  urma punem ardeii si ketceapul si-i lasam pana isi lasa zeama, dupa care adaugam conserva de  fasole.

Punem o cana de apa calda si lasam sa fiarba toate incet amestecand din can in cand.

La urma presaram patrunjel si marar si 2-3 foi de dafin.

Pofta  buna!!!

TIPS-URI

1

se poate folosi si fasole uscata pusa de seara la innmuiat;

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole