Tocanita de ceapa

de mimmi in Mancaruri de post, 17 Mar 2012 | 6022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 5 catei usturoi
  • 1 ardei
  • frunze proaspete de patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper (vegeta)
  • 1 conserva (400 g ) de rosii in bulion.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa:

Taiem ceapa julien si o calim in 2 linguri de ulei.

Taiem ardeiul cubulete, razalim morcovul pe razatoarea mica iar usturoiul il taiem feliute si le adaugam peste ceapa,lasandu-le la calit inca 5-10 minute,pana se inmoaie legumele.

Adaugam sare si piper, eventual vegeta dupa gust, rosiile in bulion, frunzele de patrunjel tocate marunt si le mai lasam putin pe foc sa se patrunda aromele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu ceapa verde si fasole boabe