Gusa si costite de porc cu boia

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 12872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gusa de porc
  • 1 kg costite de porc
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • cativa catei de usturoi
  • o crenguta de cimbru
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • 1 cescuta otet
  • 2 l apa
  • boia dulce sau iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gusa si costite de porc cu boia:

se spala si se usuca cusa si costitele,apoi se cresteaza si se presara cu sare .se lasa o ora la rece.apa se amesteca cu otetul si sarea,se adauga legumele si condimentele si se pune pe foc.se lasa sa fiarba 3-4 clocote apoi se adauga gusa si costitele si se fierb, incercand cu o furculita daca este fiarta.se scoate cand e gata,se lasa sa se raceasca apoi se pudreaza cu piper si boia. pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gusa si costite de porc cu boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

vero_closca 1

27.06.2010, 23:10

Laly 1

28.06.2010, 00:27

Vero aici ti-l trimit pe sotul meu.Este mare fan costita,gusa si tot ce inseamna purcel

elena1988 1

08.02.2011, 13:30

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat