Foietaj cu dovleac

de raluxas in Dulciuri, 19 Noi 2010 | 14398 vizualizari

 

Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • -un pachet foietaj pentru pateuri 800g 
  • -o felie dovleac ras (aceala rotund si portocaliu este mai dulce) 
  • -5-6 Lg zagar 
  • -scortisoara 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Se lasa la decongelat foietajul, la temperatura camerei.  Cand este decongelat bine se poate intinde aluatul fara sa se rupa.

Se aseaza dovleacul ras, se presara putin zahar si scortisoara.Se ruleaza cat sa se acopere bine umplutura si apoi se taie.Se aseaza intr-o tava...eu am facut si mici crestaturi pe suprafata rulourilor.Se lasa la cuptorul putin incalzit in prealabil. Nu dureaza mult pana ce devin aurii rulourile...se poate observa si ca foietajul creste putin.Se taie si se serveste. Optional se poate adauga si zahar pudra, dar dovleacul a fost foarte dulce si nu a mai fost nevoie de zahar pudra.

Se serveste cu pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta combinata cu dovleac si gutui