File de pangasius cu salvie si rozmarin

de lia maria in Pangasius, 28 Iun 2010 | 5925 vizualizari

 

Amestecul de salvie si rosmarin da un gust deosebit pestelui .

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri mari de pangasius( 800g)
  • sare
  • piper
  • ardei iute fulgi
  • 1 crenguta rozmarin verde
  • 10 frunzulite de salvie verde
  • zeama de la 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu salvie si rozmarin:

Fileurile le taiem in doua pe orizontala si le asezonam cu sare, piper si fulgi de ardei, proaspat macinate. Maruntim frunzele si frecam pestele pe ambele parti cu ele. Deasupra stropim cu zeama de lamiae. Dam la frigider pentru cel putin 3h (eu le-am lasat de seara pana a doaua zi) sa se patrunda aromele.

Dam fileurile prin amestecul de faina( vezi la pastrav prajit, am postatat pe 7 iunie), le prajim si le scoatem pe servet absorbant.

Am servit cu cartofi natur pe care iam fiert in apa cu sare, iam stropit cu ulei de porumb si cu mult patrunjel verde peste.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu salvie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lia maria 1

28.06.2010, 20:30

madi draga sigur cu placere, si peste si cartofi

nadina73 1

29.06.2010, 01:39

lia portia lui dana o vreu eu daca ea vrea dora carfori 5 furuc

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:39

ce aromat , eu doar gust pestele si un cartof sa ma edific cum e cu ulei de porumb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor