Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati

de mamaieelena in Pangasius, 30 Apr 2012 | 6953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de peste pangasius
  • 150 g malai
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 cana orez(garnitura)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati:

Pestele se spala si se tamponeaza cu hartie prosop apoi se portioneaza dupa preferinta. Se asezoneaza pestele cu sare si piper.

Iintre timp se pune pe o farfurie plata faina de malai. Se pune pe foc tigaia cu ulei la incins. Pestele se da prin malai si se pune la prajit la foc potrivit se lasa sa faca crusta aurie si apoi se poate praji si pe cealalta parte.

In timp ce se prajeste pestele se pune apa la foc cu sare pentru orez. Masura este cana de cafea (pentru mine) de 150g. Cand clocoteste apa se pune orezul spalat in 2-3 ape. Se lasa la foc mic dupa ce a inceput sa clocoteasca nu se mai amesteca cu lingura in cratita se lasa sa scada apa. Cand s-a terminat de prajit pestele este gata si orezul.Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi la tigaie