Desert fursecuri de iarna

de Bucataras Diana in Dulciuri, 3 Ian 2018 | 4028 vizualizari

 



Fursecuri fragede pentru sărbători. Retetă românească

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 225 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 1 galbenus crud
  • 2 galbenusuri fierte
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • un praf de sare
  • gem de cirese
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri de iarna:

Frecăm untul cu zahărul pudra, apoi adaugăm galbenușul crud și cele fierte pasate, esența vanilată și făina amestecată cu sarea. Frământăm aluatul până se desprinde de pe măini, îl înfășurăm în folie alimentară și îl dăm la frigider pentru 2 ore. Întindem aluatul pe masa presărată cu făină, îl decupăm în forme de crăciun (stea, braduț, clopoțel. etc.) și așezăm fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt.Le coacem circa 10-12 minute, la 180 de grade C. Le lăsăm să se răcească, apoi le lipim două căte două cu dulceață și apoi le pudrăm cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nudli