Cotlete de porc cu sos de usturoi

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 9 Dec 2012 | 3864 vizualizari

 

simplu dar gustos :)

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 caciulie usturoi
  • condimente
  • 150 g smantana
  • cateva fire marar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu sos de usturoi:

Cotletele de porc se condimenteaza si se lasa la frigider aproximativ o ora.

Se scot si se pun pe gratarul incins.

Daca nu avem gratar le punem intr-o tigaie de teflon si le mai stropim din cand in cand cu ulei.

Se lasa la foc pana sunt bine patrunse si rumenite.

Usturoiul se curata si se piseaza, se pune un varf de lingura de sare si 2 lg de ulei si se amesteca putin, se pune mararul tocat fin si smantana.

Se amesteca bine de tot.

Noi am servit cu cartofi ,pe care initial i-am fiert, apoi i-am tras un pic la tigaie cu putin ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de ciuperci