Ciorba Radauteana

de Adinacarla in Supe/Ciorbe, 3 Iun 2010 | 8158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati piept de pui  dezosat,
  • 4 morcovi'
  • 2 radacini patrunjel sau pastarnac
  • o bucata telina
  • 2 ardei capia sau grasi  
  • 5 galbenusuri de ou
  • 400 grame smantana  
  • otet  
  • usturoi
  • verdeata dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba Radauteana:


Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pieptul de pui si legumele, cu o lingura de sare sau condimente de tip Knorr. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici  si se pun inapoi in supa, la fiert. Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continu. Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Adinacarla 1

17.06.2010, 01:24

multumesc gaby

Adinacarla 1

17.06.2010, 01:25

pusikmea nici sotului meu nu-i place ciorba de burta ...dar cand am facut ciorba aceasta nu a refuzat s-o manance..

vero_closca 1

19.06.2010, 15:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste