Ciorba din rasol de porc

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 26 Ian 2010 | 18998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de porc (1,5 -2 kg)
  • 1 l bors (sau zeama de varza)
  • 2 morcovi, taiati marunt
  • 2-3 cepe taiate marunt
  • 1 albitura (patrunjel sau pastarnac), taiata marunt
  • 1 telina mica, taiata marunt
  • 5 rosii 
  • patrunjel, leustean
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din rasol de porc:

Spala bine rasolul si pune-l la fiert in apa rece, intr-o oala mare care sa-l cuprinda bine. Apa trebuie sa fie peste nivelul rasolului. Scoate spuma formata de cate ori este nevoie. Dupa aceasta fierbe la foc mic.

Cand e carnea aproape fiarta, adauga legumele si lasa-le sa fiarba.

Separat fierbe borsul. Adauga-l cand toate sunt fierte bine si lasa-l 2-3 clocote. Potriveste de sare. Stinge focul si pune leusteanul/ patrunjelul taiat marunt. Acopera.

Serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din rasol de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Brindusa 1

27.01.2010, 20:45

@Oana : o, da cu zeama de varza e muult mai buna.

Bunica 1

28.01.2010, 11:52

Laud si eu o fata frumoasa , si poftim ce face. O gaseste modestia acum

Brindusa 1

28.01.2010, 17:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]