Ciorba din carne de vacuta a la grec

de COSTEO in Ciorbe, 15 Sep 2013 | 21678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de vaca sau de manzat
  • 2 cepe rosii
  • 2 cartofi
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 ardei capia
  • 2 rosii
  • 2 lamai(sau bors dupa gust)
  • piper
  • cimbru
  • 1 cescuta mica orez
  • smantana
  • 1 ou
  • patrunjel tocat
  • leustean tocat
  • otional 1 mana de fidea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din carne de vacuta a la grec:

Se curata carnea de pielite si de oasele mici,se spala,se taie cuburi mici,se pun la fiert cu 1 litru de apa rece.

Se fierbe la foc mic,pentru ca toxinele sa poata iesi din carne,pana cand da in clocot.Se arunca apa,se spala vasul,se umple oala cu 4 masuri de apa si se lasa sa fiarba cu vasul acoperit 45 minute.Se curata legumele,se spala,se toaca julien,se pun la fiert (fara rosii) pentru 20 minute. Se adauga in supa:orezul fiert,rosiile tocate marunt(decojite),cartofi taiati cubulete,sare,piper,cimbru si zeama de la 2 lamai(sau bors dupa gust,in prealabil adus la temperatura de fierbere) si 1 mana de fidea cine doreste.Se fierb impreuna,7-10 min.Se stinge focul,se decoreaza cu patrunjel si leustean verde tocat fin.

Se serveste ciorba fierbinte ,dreasa cu smantana ,in care s-a batut oul,cu paine de casa sau paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de vacuta a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

COSTEO 1

16.09.2013, 15:03

Sa ai spor!

diaconta 1

16.09.2013, 15:29

buna ciorbita ai facut Costeo

COSTEO 1

16.09.2013, 15:33

Multumesc dragilor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta a la grec