Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie

de Valclaudia in , 19 Iun 2018 | 3807 vizualizari

 

Am folosit cateva conserve de legume, alaturi de cateva condimente de la Delikat: mustar boabe, piper negru boabe si maghiran si a iesit o bunatate de ciorbita!

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva porumb dulce
  • 1 conserva boabe de naut
  • 1 conserva rosii
  • 3 - 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura boabe de mustar Delikat
  • 5-6 boabe de piper negru Delikat
  • 1/2 borcan legume conservate pentru ciorbe (morcov,telina,pastarnac,gogosar)
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 2 l apa plata
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie:

Ceapa o curatam si o spalam, apoi o taiem bucatele si o punem impreuna cu uleiul si boabele de mustar in oala la sotat.

Scurgem porumbul, fasolea rosie si nautul de apa in care au fost conservate, clatim boabele sub jet de apa rece si apoi le adaugam pe toate in oala peste ceapa calita.

Adaugam legumele pentru ciorba conservate, apoi continutul din conserva de rosii taiate, 1/2 lingurita maghiran uscat, foaia de dafin si boabele de piper. Lasam sa dea in clocot, apoi adaugam cca 2l apa plata.

Acoperim oala, lasam sa fiarba la foc mic 20 minute, asezonam cu sare dupa gust, iar la final presaram patrunjel verde proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

RODIMUR 1

06.07.2018, 09:51

Nu-mi dau seama cum e (n-am mâncat năut până acum!) dar știu că faci ciorbițe bune...!

MotanLaOale 1

06.07.2018, 10:20

Rahela Velicu 1

11.07.2018, 13:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]