Ciorba cu rasol de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 2 Iul 2014 | 11316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de porc
  • un ardei gras rosu/verde
  • doi morcovi mici
  • doua cepe uscate
  • o bucata de dovlecel
  • o bucata de telina
  • un pastarnac
  • 4 cartofi mici
  • ceapa verde
  • 700 ml bors de putina
  • 100 ml suc de rosii
  • verdeturi: patrunjel, leustean, loboda
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu rasol de porc:

Spalam bine rasolul, il taiem in bucati si le punem la fiert (cam 20-25 de minute) intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa rece, adunand spuma formata. Separat, tocam legumele si le calim usor (optional) in 2-3 linguri cu ulei, dupa care le adaugam in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic, in oala acoperita. Punem cartofii taiati cubulete si lasam pe foc pana ce carnea este bine fiarta. Acum putem adauga borsul si sucul de rosii, potrivim de gust cu sare si lasam sa mai dea intr-un clocot, doua. Presaram  verdeturile si servim ciorba calda, cu ardei iuti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu rasol de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]