Delicioase! Sunt pentru Mos Craciun, alaturi de paharul cu lapte!
Laurici drag, multumesc pentru inspiratie!
Intr-o craticiora, la foc potrivit, punem untul si ciocolata, amestecand continuu.
Mixam ouale impreuna cu zaharul pana ce obtinem o spuma cremoasa.
Adaugam ciocolata (la temperatura camerei) si amestecam pentru incorporarea completa.
Adaugam faina impreuna cu praful de copt si esentele.
Omogenizam compozitia si o pastram la rece pentru cateva ore, timp in care se va intari suficient cat sa modelam bilute potrivit de mari.
Bilutele le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra si le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.
Le coacem la 160 de grade pentru 10 minute aproximativ.
Pofta buna!
1
Trebuie atentie la manevrarea fursecurillor, dupa coacere. Sunt foarte fragede si se sfarama usor. Dupa racire, vor fi crocante la exterior si pufoase in interior.