Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica

de dakris in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2012 | 232775 vizualizari

 

 Cand ai pofta de-o gustare, merita sa pregatesti Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica.
Practic, pentru aces preparat usor, ingredientele se afla deja in frigider si eviti astfel si risipa alimentara. 
Iata ce ingrediente iti trebuie pentru a pregati Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica: oua, faina, ulei, sunca presata, telemea, masline, marar.
Fiind un preparat versatil, poti folosi cu incredere si alte ingrediente ramase in frigider, ca de exmplu o bucata de branza, salam, ardei, etc.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica
  • 5 oua mari
  • 1 cana faina (~150 g)
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri ulei
  • 300 g sunca presata sau orice alt mezel
  • 100 g telemea
  • 100 g masline fara samburi
  • cateva fire marar
  • 2 ardei rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica:

Iata cum se prepara Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica

Ouale se mixeaza pana devin o spuma. Se adauga uleiul, putin cate putin, se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, apoi se adauga sunca si ardeiul taiate cubulete, telemeaua rasa, maslinele feliate si mararul tocat.

Se omogenizeaza toate ingredientele si se varsa intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc mediu pana se rumeneste usor la suprafata si se testeaza cu o scobitoare.

Iti recomandam si reteta de Briose sarate cu sunca si cascaval. La fel de gustoase si usor de facut sunt si Spiralele cu branza si sunca sau reteta de Bruschete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de foietaj