Cartofi ţărăneşti în ceaun

de ionix in Porc, 15 Sep 2010 | 12337 vizualizari

 

o mancarica pentru soţi :D:D

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 250 g kaizer
  • doua cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • 1/2 ardei iute rosu
  • cateva linguri cu ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi ţărăneşti în ceaun:

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja.

Dupa ce au fiert ii decojim cat sunt fierbinti si apoi ii taiem in 4 sau in 6, depinde de cat de mari sunt cartofii.

Intr-un ceaun incingem putin ulei si punem kaizerul taiat feliute.

Lasam pana cand kaizerul se inmoaie putin iar apoi adaugam ceapa taiata julien si usturoiul taiat feliute.

Lasam pana se inmoaie ceapa iar apoi adaugam cartofii si ardeiul iute.

LAsam pana se rumenesc putin cartofii si scoatem pe o farfurie, cu o paleta de scurs.

Presaram patrunjel proaspat tocat si lasam sotul sa se bucure.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi ţărăneşti în ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

nadina73 1

16.09.2010, 18:46

vreau si eu pt bebe daca e pt sotisi dau in schimb

dentistutza 1

17.09.2010, 09:06

am pus-o la favo

ionix 1

17.09.2010, 14:25

@Claudia si Nadina... sarut-mana pt furci si aprecieri @Dentistutza.. pofta buna!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de cartofi taranesti cu afumatura