Cartofi taranesti

de Zamfira in Mancaruri de post, 15 Iul 2012 | 5841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 1-2 cepe
  • 1 legatura patrunjel verde
  • boia dulce
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Fierbem cartofii, ii curatam de coaja si ii zdrobim (sau ii dam pe razatoare). Calim 1-2 cepe in ulei si adaugam 2-3 lingurite de boia dulce. Punem ceapa calita peste cartofi, adaugam patrunjelul tocat marunt, sare si piper. Amestecam toate ingredientele, servim ,,cartofii taranesti,, ca si garnitura sau pur si simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

pe 13.05 la 09:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti