Cartofi in straturi cu ciuperci si carnat picant

de katty in Porc, 23 Oct 2017 | 4742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr carnat de porc picant afumat
  • 300 gr ciuperci chamignon brune
  • 50 gr unt +ptr uns tava
  • 200 ml sos de rosii
  • sare
  • cimbru uscat
  • piper negru afumat
  • 70 gr cascaval ras
  • 1 lingura pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi cu ciuperci si carnat picant:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand cartofii sunt moi, scurgem apa, adaugam untul, putin piper macinat si 1 lingura cascaval ras si ii sfaramam.

In uleiul incins, punem la prajit carnatul taiat cubulete mici. Cand  s-a rumenit, il scoatem intr-o farfurie si adaugam ciupercile tocate cubulete. Dupa ce s-a scurs toata apa de la ciuperci, adaugam sosul de rosii, cimbru si carnatul prajit. Fierbem cateva minute sa se lege sosul. Potrivim gustul de sare si piper.

Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu putin pesmet, punem jumatate din cantitatea de cartofi, amestecul de carnat, ciuperci si rosii, apoi restul de cartofi. Presaram deasupra cascavalul ras si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi cu ciuperci si carnat picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute combinate si cu costita