Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 4888 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: chiftele, carne tocata, ou, retete Porc
Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.
Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.
Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de ermilia 1
de Caty 3
mamaieelena 1
super
gaby_gabytza 1
foarte bune
abstract01 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 11.04 la 09:43
pe 10.04 la 18:06
pe 10.04 la 10:56
pe 09.04 la 08:39
pe 09.04 la 08:34
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
Rocsi
vasimur
Retete cu Margareta Cismasiu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mady1391 1
szekelyaby 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!