Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 4777 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: chiftele, carne tocata, ou, retete Porc
Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.
Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.
Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
de Bucataras 6
de bucatarasa 1
de Bya Ralu 9
de r3nat02006 1
mamaieelena 1
super
gaby_gabytza 1
foarte bune
abstract01 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:50
ieri la 12:41
pe 10.12 la 09:22
de Panacris 9
pe 09.12 la 21:50
pe 09.12 la 09:44
5 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Panacris
Auras12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1272 puncte
Panacris 9
1101 puncte
324 puncte
Merisor 9
300 puncte
Lau 9
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!