Bezele

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 8331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un albus de ou 
  • 80 g zahar 
  • Un praf de sare 
  • Un plic zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bate albusul spuma cu praful de sare

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate putin

Se pune spuma obtinuta in pompa de ornat tort si se fac forme in tava

Se baga in cuptorul preincalzit la foc mic si se lasa pana se usuca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

oana_pisicutza16 1

15.03.2012, 10:46

va multumesc

MIUTA 1

15.03.2012, 11:43

Foarte bune

Geanina87 1

17.03.2012, 18:16

Arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]