A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Paste cu ardei copt

Postat de: postavaru in Fusilli

Fierbem pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, avand grija sa stingem focul cu 2 inute inainte de a fi fierte. Scurgem pastele (pastrand o parte din apa in care au fiert)...Citeste continuarea

Placinta invartita cu branza si...

Postat de: Doinavar in Prajituri

Puneti branza intr-un castron, zdrobiti-o cu furculita, adaugati ouale, zaharul si zaharul vanilat, praful de copt stins cu otet, coaja de lamaie, iaurtul, 3 lingurite de faina si 2 linguri de...Citeste continuarea

Penne cu sos gorgonzola

Postat de: aliliana in Penne

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Cand au fiert al dente, se scot,se strecoara,  se pun sub jet de apa rece si se pun la scurs.  Sosul: Punem intr-o tigaie 50 g unt. Lasam la...Citeste continuarea

Prajitura "Alba ca Zapada"

Postat de: AnyCostescu in Prajituri

Se pune untura cu zaharul si se amesteca. Se adauga ouale si laptele. Bicarbonatul se amesteca cu un pahar de faina si se adauga peste ingredientele de mai sus. Se mai pune faina putin cate putin....Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: loryt in Prajituri

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt. Se adauga oul si margarina taiata in bucati, amestecandu-le pe toate, cu varful degetelor, pana se incorporeaza...Citeste continuarea

Prajitura cu malai si stafide

Postat de: gatiticuspor in Prajituri

Topiti untul, lasati-l sa se racoreasca putin apoi amestecati-l cu zaharul pana obtineti o pasta omogena. Adaugati ouale si amestecati bine. Intr-un castron separat, amestecati faina, malaiul,...Citeste continuarea

Pachețele de primăvară cu legume

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Ne apucăm de pregătirea legumelor. Morcovul se curăță, se spală și se taie bețișoare foarte fin - eu am...Citeste continuarea

Pizza Margherita

Postat de: vio_dreams in Pizza

Dizolvam drojdia uscata si zaharul cu cateva linguri de apa calduta, adaugam si 2 linguri faina si omogenizam pana obtinem o maia pe care o punem la dospit .O lasam pana isi dubleaza volumul ....Citeste continuarea

Pui cu rosii si fenicul

Postat de: silvi0ara in Pui

Se condimenteaza puiul cu sare si piper si se pune la prajit in ulei cu pielea in jos.Cat timp se prajeste puiul pregatim legumele sa fie gata taiate.Cand puiul s-a rumenit frumos si este auriu,il...Citeste continuarea

Pastrav cu portocale si sos picant

Postat de: Doinavar in Pastrav

Se eviscereaza pestii, se curata branhiile, solzii si se spala bine, apoi se sterg cu hartie absorbanta si se condimenteaza pe dinafara si pe dinauntru. Intr-o tava inalta si mai lunga se aseaza...Citeste continuarea

Pui indian Korma

Postat de: Sidy in Pui

Transam puiul si il curatam de pielita si de grasime, apoi il punem intr-un vas la rece in iaurtul amestecat cu ghimbirul curatat si ras si cu cel pudra.Lasam puiul la marinat macar doua ore.Ideal...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de napolitana

Postat de: Retetegg in Prajituri

Am separat albusurile de galbenusuri. Am pus albusurile intr-un bol mare si le-am mixat pana au devenit spuma. Am adaugat si un praf de sare. Apoi zaharul si am mixat cateva minute pana s-a topit....Citeste continuarea

Pulpe de pui pe pat de varza

Postat de: alice_ciobanu in Pui

Mai intai am incalzit putin ulei si am perpelit pulpele de pui pe toate partile. Apoi le-am pus intr-un vas yena, am adaugat condimentele si apa, am stropit cu putin ulei si am dat la cuptor juma...Citeste continuarea

Papanasi cu dulceata de afine si...

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Intr-un castron se pune branza de vaci, sarea, zaharul vanilat, esentele, coaja rasa si scortisoara. Se amesteca totul foarte bine cu un tel, se adauga ouale, amestecand mereu. Faina se amesteca...Citeste continuarea

Pui in bere (reteta Turul Frantei...

Postat de: Doinavar in Pui

Curatati si taiati cepele rondele, caliti-le in unt intr-o cratita cu fundul gros. Adaugati dupa cateva minute carnea condimentata, iar cand aceasta se albeste putin la suprafata, adaugati...Citeste continuarea

Piept de pui în crustă de migdale

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Migdale se macină într-un robot de bucătărie împreună cu usturoiul, uleiul, sucul și coaja de lămâie, rozmarinul, sarea și piperul.  Bucățile de carne se usucă...Citeste continuarea

Prajitura in trei culori

Postat de: Sidy in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri , adaugam un praf de sare si apoi mixam albusurile pina se intaresca. Adaugam zaharul tos si mixam in continuare pina albusurile sa intaresc din nou. Faina...Citeste continuarea

Porc Cacciatore

Postat de: medioto59 in Mancaruri cu carne

Se spala carnea  apoi o  stergem cu un prosop de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si piper. Incingem ulei intr-o tigaie si prajim bucatile de carne pe ambele parti, pana ce acestea...Citeste continuarea

Paine cu branza

Postat de: antici_gabytza in Piine

Cernem faina intr-un vas, facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta. Pe margine adaugam zaharul si sarea. Adaugam branza, oul, galbenusul si margarina si incepem sa...Citeste continuarea

Panna Cotta cu sirop de visine si...

Postat de: aliliana in Prajituri

Ingredientele trebuie sa fie reci.  Am pus intr-un vas pe aragaz smantana, laptele , zaharul si aromele. Au fost incalzite, dar nu sa dea in clocot. Paralel cu aceasta operatie am pus la...Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate

Postat de: antici_gabytza in Pui

Carnea o spalam si o stergem cu un prosop si o crestam. Foaia de dafin si usturoiul il pisam. Amestecam mustarul cu pasta de tomate,semintele de susan,uleiul,sarea,piperul boabe,mierea si...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata

Postat de: sufletista in Prajituri

Blatul - margarina o amestecam cu ciocolata si punem pe foc. Cand s-a topit adaugam cacaoa si amestecam, dupa care lasam la racit Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam...Citeste continuarea

Palmieri cu nuca de cocos (reteta...

Postat de: JamilaCuisine in Prajituri

Pe blatul de lucru presaram uniform zahar, nuca de cocos si scortisoara dupa gust. Asezam aluatul de foietaj peste ingredientele presarate si deasupra foietajului mai punem un strat de zahar, nuca...Citeste continuarea

Pâinici de secară şi tărâţe...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Piine

Se pregăteşte maiaua : - se lichefiază drojdia cu 100 mL apă călduţă, 3 lg făină şi o lg rasă de zahăr; apa şi făina se folosesc din cantităţile iniţiale; - se...Citeste continuarea

Piftie de porc

Postat de: Constelatialeu in Porc

Se spala cu apa calduta toate produsele de porc, se pun la fiert intr-un tuci mare. Se fierb pana incepe sa cada carnea dupa oase. Se scot oasele, se alege carnea, se lasa zeama un pic sa se...Citeste continuarea

Placinta a la Vasi

Postat de: nico15 in Pui

Fierbi pieptul de pui, separate fierbem ouale. Ungi tava cu ulei si tapetezi cu faina, scoti foetajul si il intinzi cu sucitorul presari faina, dupa care il pui in tava. Tai ceapa si o calesti...Citeste continuarea

Poale-n brau

Postat de: nico15 in Prajituri

Se va face o maia dupa cum urmeaza: 100 ml de lapte se-ncalzeste cat sa fie caldut nu fierbinte in el se adauga o lingura de zahar, se dizolva drojdia,  se pune 1-2 linguri de faina si un...Citeste continuarea

Pasta de peste

Postat de: adnia in Salau

Am taiat ceapa marunt, marunt si am calit-o in putin ulei de masline, am adaugat cimbru, sare, piper, dafin, patrunjel si apa si am lasat la fiert 10 min, dupa care am adaugat pestele si l-am mai...Citeste continuarea

Pasta de telina

Postat de: ralu_ca in Salate

Se curata radacina de telina de coaja, se taie felii apoi o trecem prin razatoarea cu ochiuri mici. Pe masura ce razuim stopim cu suc de lamaie, acesta impiedica oxidarea si schimbarea culorii....Citeste continuarea

Paine cu miere

Postat de: sufletista in Piine

Intr-un vas amestecam drojdia cu putina apa calduta si 1/2 lingurita zahar, amestecam si lasam la dospit cca 10 min. Intr-un vas cernem faina si facem gaura in mijloc, adaugam galbenusurile,...Citeste continuarea

Piept de pui în crustă de...

Postat de: diaconta in Pui

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati si l-am condimentat. Sucul de rosii l-am amestecat cu usturoiul pisat si putin piper. Intr-un vas ceramic am pus putin ulei,pieptul de pui si...Citeste continuarea

Placinta cu mere si nuci

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Cernem faina intr-un vas, facem o gaura la mijloc, adaugam sarea si zaharul pe margine. Adaugam drojdia dizolvata in putina lapte caldut, untura, ouale batute bine, coaja rasa de la o lamaie si...Citeste continuarea

Pulpe de pui prajite

Postat de: antici_gabytza in Pui

Curatam pulpele si le spalam bine. Le stergem cu un prosop de bucatarie si le crestam. Amestecam zeama de lamaie cu sarea, piperul, boiaua de ardei, usturoiul pisat si un pic de ulei Asezam...Citeste continuarea

Pandispan cu inima

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Batem  albusurile spuma cu zaharul vanilat si praful de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva zaharul. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam treptat peste albusurile...Citeste continuarea

Pacheţele de primăvară

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Într-o tigaie se încălzește puțin ulei de măsline. Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează câteva minute. Se adaugă legumele rămase și se călesc până se...Citeste continuarea

Portofele cu branza

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Se face un aluat dospit din toate ingredientele sau cine are masina de paine le pune pe toate in urmatoarea ordine: ouale batute, lapte batut, sare, zahar, ulei, faina, iar deasupra drojdia...Citeste continuarea

Prajitura cu crema ricotta

Postat de: doralinda72 in Torturi

Batem cu mixerul untul topit cu zaharul, adaugam galbenusurile cate unul pe rand, vanilia si continuam sa mixam pana devine o compozitie spumoasa. Adaugam ciocolata, amidonul si apoi faina...Citeste continuarea

Pâine din făină albă de grâu...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Piine

Se cântăresc tipurile de făină. Se amestecă cu tărâţa de grâu şi seminţele de in.  Se pregăteşte maiaua : - drojdia se aduce în stare fluidă cu...Citeste continuarea

Pulpe de pui dulci-picante

Postat de: Criss in Pui

Pulpele se curata, se spala si se sterg cu hartie absorbanta. Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se ung pulpele. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se acopera tava cu folie de...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: lacrimioara in Prajituri

Faina se  amesteca cu oule, laptele caldut, zahar, margarina moale, amoniacul stins in zeama de lamaie, omogenizam si framantam. Aluatul rezultat se imparte in 2 parti. Merele se spala,...Citeste continuarea

Plachie de macrou

Postat de: sufletista in Peste

Curatam si spalam pestele, il stergem cu prosopul. Stropim pestele cu zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper. Acoperim si dam la rece 30 minute Trecem bucatile de peste prin...Citeste continuarea

Paine cu orez

Postat de: sufletista in Piine

Prima data fierbem orezul in apa cu sare. Cand este fiert il scurgem bine si il lasam sa se raceasca foarte bine. Amestecam faina cu zaharul si sarea, facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia...Citeste continuarea

Paine alba cu seminte la masina de...

Postat de: simona72 in Piine

Toate ingredientele se pun in masina de paine in urmatoarea ordine: apa, sare, zahar, ulei, faina, iar deasupra rupem cu mina cucatele drojdia. Pornim masina pe programul 1, iar cind ne anunta...Citeste continuarea

Prăjitură cu nucă, cacao şi...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Prajituri

Se cântăreşte făina se amestecă cu praf de copt şi cacao. Miezul de nucă se trage în tigaie cât să prindă "un gust de copt", se lasă la răcit şi se ...Citeste continuarea

Pui cu miere şi lămâie

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Bucățile de pui se marinează 1 oră în mixul de suc de lămâie cu miere, coajă de lămâie, rozmarin, ulei, sare și piper.  Se aduc la temperatura camerei, dacă...Citeste continuarea

Prajitura cu gris

Postat de: loryt in Prajituri

Se bat albusurile spuma. Separat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul si grisul. Se adauga albusurile si se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se pune intr-o tava...Citeste continuarea

Placinta cu branza si dulceata

Postat de: sufletista in Dulciuri

A luatul - amestecam drojdia cu un pic de zahar si apa si dizolvam, apoi lasam la dospit. Amestecam faina cu zaharul, sarea, facem o gaura in mijloc adaugam galbenusurile, drojdia si treptat...Citeste continuarea

Panna Cotta cu jeleu de portocale

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Punem intr-o craticioara laptele impreuna cu 200 gr zahar si il lasam pe foc pana se dizolva zaharul.Laptele nu trebuie sa fiarba.  Punem doua plicuri de gelatina intr-un castronel si...Citeste continuarea

Prajitura de seara

Postat de: aliliana in Prajituri

Blatul. Untul se freaca spuma cu 5 linguri de zahar pudra si zaharul vanilat. Peste care se adauga pe rand  galbenusurile si se amesteca pana ce compozitia creste ca volum. Albusurile se...Citeste continuarea

Pateuri rapide cu branza si aluat...

Postat de: Doinavar in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara Pateuri rapide cu branza si aluat de foietaj cumparat Aluatul se decongeleaza, lasandu-l in frigider de seara pana dimineata. Nu se decongeleaza fortat, folosind surse de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]