Panna cotta cu dulceata de cirese amare

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Feb 2013 | 3630 vizualizari

 

Tot am auzit de'' panna'' asta si am zis sa o incerc si eu ,m-am inspirat de la Dia...

 

INGREDIENTE

  • 400 ml smantana cu grasime peste 30%
  • 250 ml lapte
  • 20 g gelatina
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic vanilie-burbon
  • dulceata de cirese amare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu dulceata de cirese amare:

Am pus sa se hidrateze gelatina cu cca 60 ml lapte rece.

Restul de lapte l-am amestecat cu zaharul si vanilia-burbon si l-am pus pe baie de abur,cat a dat intr-un clocot,am adaugat smantana,mestecand bine,pana am adus-o la punctul de fierbere.

O dam de pe foc si adaugam gelatina hidratata,omegenizand bine amestecul.Am turnat in diverse forme si am lasat-o la rece in frigider cca 3 ore.

Am scos din forme panna cotta si am turnat dulceata de cirese negre peste ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu Zmeura