A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aperitiv omleta pufoasa la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Batem ouale cu sare si piper. Adaugam perlele de branza cu smantana, salamul taiat cubulete, ciupercile din conserva, scurse de zeama si maruntite, ardeiul kapia si rosia taiata cubulete si...Citeste continuarea

Aperitiv chiftelute de legume

Postat de: madab in Mancaruri de legume

Legumele se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se scurg de zeama in exces. Se condimenteaza cu sare, piper si se pun ouale si faina. Se amesteca bine si se formeaza chiftelutele...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: Oana in Dulciuri

Pregatim mai intai blatul: separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul adaugat treptat, apoi turnam in fir subtire apa. Galbenusurile le amestecam cu uleiul pana devin cremoase si se le...Citeste continuarea

Aluat de briosa umplut

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Se dizolva in laptele caldut, drojdia cu zaharul. Se pune intr-un vas faina cernuta. Se face o gropita in mijloc si se adauga laptele treptat. Se adauga oul, uleiul si sarea. Se framanta totul...Citeste continuarea

Aripioare Condimentate la Cuptor cu...

Postat de: Valyvalentyna in Pui

Curatam si spalam bine aripioarele le punem intr-un vas mai inalt le condimentam bine cu condimentele,cimbru, usturoiul si berea {de preferat este sa stea peste noapte in acest amestec} a doua zi...Citeste continuarea

Aripioare crocante, in crusta de...

Postat de: gaby_d in Pui

Spalati aripioarele de pui si le curatati. Taiati-le in doua pe fiecare. Le puneti intr-un bol si turnati sosul de soia. Amestecati bine. Intr-o cutie incapatoare amestecati faina cu...Citeste continuarea

Aperitiv paine impanata la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata). Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare...Citeste continuarea

Aperitiv cu branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Reteta este perfecta si nu veti da gres...garantez pentru ea!   :) Bateti cu un tel ouale si praful de sare si adaugati smantana, amestecati bine. Radeti branzeturile, mai putin...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu spaghete si curcan

Postat de: mihaelar63 in Spaghete

Spaghetele se rup in trei sa nu fie prea lungi .Se fierb in apa cu sare respectand instructiunile de pe pachet .Se scurg de apa si se clatesc cu apa rece sa nu ramana lipiciose . Se caleste in...Citeste continuarea

Aripioare crocante la cuptor

Postat de: privatelaura in Pui

Spalam foarte bine aripioarele, le curatam de eventuale resturi de fulgi. Le puteti taia in doua sau le puteti lasa intregi. Le punem in aparatul de gatit la aburi, presaram sare si le gatim 10...Citeste continuarea

Aripioare picante in crusta crocanta

Postat de: VanessaAli in Pui

Se sectioneaza aripioarele in 3, iar varfurile se arunca. Se spala foarte bine iar apoi se pun intr-un bol cu apa rece unde agaugati sare si vegeta dupa gust, si aproximativ 3 lingurite de usturoi...Citeste continuarea

Aperitiv cu ardei si branzica pufoasa

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Legumele se curata si se spala. Ardeii se taie in doua. Coditele de ceapa se taie rondele fine. Ridichea se feliaza. Ardeii se umplu cu branzica si se presar cu...Citeste continuarea

Aripi de curcan aromate

Postat de: mihaelar63 in Curcan

Toate ingredientele pentru sos se blenduiesc cu ajutorul blenderului vertical de mana . Aripile de curcan se curata , se spala si se pun intr-o tava . Deasupra se aripilor se...Citeste continuarea

Arista di maiale al forno con patate

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea se cresteaza in felii(nu se cresteaza foarte adanc),se unge cu ulei de masline pe ambele parti,iar unde sa crestat se pun felii de usturoi si se condimenteaza. Cartofii se taie cuburi,se...Citeste continuarea

Aripi de pui cu varza calita

Postat de: violeta30 in Pui

Punem aripioarele intr-un vas cu ulei (4-5 linguri de ulei) la prajit, pe ambele parti, dar acoperite cu capac. Cand s-au prajit adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba putin. Intre timp tocam...Citeste continuarea

Aperitiv placinte sarate

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu o lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca...Citeste continuarea

Aperitiv la tava

Postat de: madab in Pizza

Speli ,cureti si tai marunt legumele ,mezelul , cascavalul si morcovul date pe razatoarea mare. Ciupercile trase la tigaie cu putina sare si dupa taiate marunt. Pui 5 oua si putina faina si...Citeste continuarea

Amandine a la Gaby ( rețeta cu nr...

Postat de: panacris in Prajituri

Pentru blat: Se caramelizează zahărul până ce se obține o culoare arămie, gen chilimbar, apoi se stinge cu apa rece, atenție la aburi ;) și se lasă la fiert la foc mic...Citeste continuarea

Amandina

Postat de: Pungasa_Rogue in Prajituri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi! Blat (se fac doua blaturi intr-o tava mare de aragaz sau unul singur intr-o tava de 25/30 cm): Se separa albusurile de galbenusuri. Cele din...Citeste continuarea

Ştrudel cu gem de mere

Postat de: botcrina in Dulciuri

Preparăm aluatul din 300 g făină, 3 gălbenuşuri , praful de sare şi smântăna. Frământăm până obţinem un aluat omogen. Împărţim aluatul în 8 părţi...Citeste continuarea

Ştrudel cu prune

Postat de: botcrina in Dulciuri

Spălăm prunele şi le curăţăm de codiţe şi sâmburi, punem peste ele zhărul tos, amestecăm bine şi le dăm la o parte. Preparăm aluatul din 300 g făină, 3 gălbenuşuri ,...Citeste continuarea

Aluat Dulce De Tarta

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

   Amestecati untul cu faina pana ce capata aspectul firimiturilor de paine apoi adaugati galbenusurile pe rand si amestecati pana ce obtineti un aluat moale. Daca aluatul este...Citeste continuarea

Alba ca Zapada (Lamaita)

Postat de: andreea91 in Prajituri

Prepararea  foilor: Intr-un  vas am adaugat ouale, zaharul, uleiul si laptele. Am mixat bine pana ce zaharul s-a topit. Adaugam apoi sarea si amoniacul stins in putina zeama de...Citeste continuarea

Aperitiv

Postat de: autodiag in Aperitive / Garnituri

Se taie legumele, branza si salamul si se aseaza pe farfurie. Se sara rosiile si castravetii. Aperitivul se serveste cu paine. Citeste continuarea

Aperitiv cu crema de branza si...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pentru blat: separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu sarea pana rezulta o spuma ferma. Adaugam treptat galbenusurile si uleiul in fir subtire ca pentru maioneza. Faina o amestecam...Citeste continuarea

Aperitiv cu avocado, crema de...

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Taiem avocado in doua jumatati egale, scotandu-i samburele. Curatam coaja , apoi taiem fructul cubulete.  Stropim bucatile de avocado cu ulei de masline si suc de lamaie , presaram putina...Citeste continuarea

Aperitiv cu rosii uscate,...

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron se bat bine ouale cu un praf de sare,se adauga faina amestecata cu praful de copt si cernuta,piper,laptele si uleiul amestecand pana rezulta o pasta fina; se incorporeaza...Citeste continuarea

Arroz con Pollo (Orez cu pui in...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se prajeste puiul pe toate partile pana prinde o culoare aurie. Se presara sare, piper si cumin. Se scot bucatile de pui pe o farfurie. In aceeasi tigaie se adauga putin ulei de masline, ceapa...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu orez si ciuperci

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Curatam ardeii de cotor si seminte, se spala bine si se lasa la scurs. Ardeii se cresteaza la capat, ca sa patrunda fierberea si prin umplutura. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si...Citeste continuarea

Aperitiv bulete cu cascaval

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Se rade cascavalul si se amesteca cu piureul de cartofi, oul, pesmetul, sare si piper. Se omogenizeaza bine ingredientele. Cu mana uda se formeaza buletele si se asaza pe o folie de plastic. Se...Citeste continuarea

Aperitiv Taci si inghite ardelenesc

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Carnatii, costita si pastrama se taie bucati potrivite, se prajesc intr-o tigaie fara ulei (isi lasa costita grasime) pana se rumenesc si se scurg de grasime. Branzeturile se rad. Se face o...Citeste continuarea

Apple rose

Postat de: DanaModog in Prajituri

Taiati merele solzisori subtiri si le puneti la fiert in apa cu 4 linguri de zahar, scortisoara si zeama de lamaie pana se inmoaie. Dupa lasati merele la scurs si pana se scurg taiati fasii din...Citeste continuarea

Apple Pie (Placinta americana cu...

Postat de: Papalapap in Dulciuri

Începe prin a pregăti aluatul: într-un recipient, toarnă făina cu puțină sare (1) și apoi untul rece tăiat cubulețe (2) . Amestecă totul cu mâna, până ce...Citeste continuarea

Aripioare de pui la cuptor

Postat de: momo121 in Pui

Spalam bine aripioarele, le ungem putin cu ulei de masline si le condimentam pe ambele parti (dupa gust) cu sare, piper, boia picanta, curry si praful de usturoi si le dam la rece pentru cateva...Citeste continuarea

Amandina

Postat de: adellyna in Dulciuri

Blat Separam albusurile de galbenusuri Batem albusurile spuma Galbenusurile se amesteca cu uleiul si zaharul, apoi adaugam 10g cacao, apa si faina (in care am pus praful de copt). Peste...Citeste continuarea

Alivenci moldovenesti

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un vas am sfaramitat branza cu furculita, adaugam ouale batute, untul topit, dar sa nu fie fierbinte si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Apoi am adaugat malaiul si faina. Compozitia...Citeste continuarea

Amestec de plante

Postat de: Bunica in Conserve

Plantele uscate se curata frunzele de pe crengute. Se amesteca intr-un vas,apoi se  maruntesc prin frecare intre palme. Se pun intr-un borcan ,se inchid ermetic si se pastreaza in...Citeste continuarea

Ardei copti, la borcan

Postat de: rhapsody in Conserve

1. Coci ardeii pe tabla/plita sau in cuptor. Fiecare rand de ardei copt care il iei de pe plita il pui intr-o oala, presari sare deasupra si pui un capac deasupra ca sa se cojeasca usor. Continui...Citeste continuarea

Aripioare cu sos de mustar si...

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam aripioarele sub jet de apa rece. Amestecam 3 linguri de mustar cu 5 linguri de apa rece, 2 linguri seminte de susan, sare si piper macinat dupa gust. Asezam aripioarele intr-un...Citeste continuarea

Aperitiv "Morisca" cu salam si...

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta de salam peste care se aseaza un patratel de cascaval. Se ia cate un colt si se duce catre mijloc,...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: Irina in Mancaruri cu carne

Pentru inceput am tocat marunt ceapa si am pus-o la inabusit, dupa care am adaugat carnea tocata.  Orezul spalat, verdeata tocata si condimentele: sare, piper, chili, boia dulce, tarhon...Citeste continuarea

Ardei capia umpluti cu varza alba,...

Postat de: violeta30 in Muraturi

Taiem varza cat mai fin, morcovii ii dam prin razatoare si amestecam cu grija ca sa se combine varza cu morcovii. Se pregatesc ardeii, se scoate cotorul cu grija sa nu rupem ardeiul si se spala cu...Citeste continuarea

Ardei iute in otet

Postat de: AdrianUdrea in Muraturi

Se spala ardeii si se aseaza in borcane. Fiind prea incovoiati, nu s-au asezat chiar bine, asa ca am umplut spatiile goale cu pastai de fasole verde. Se adauga si ardeii cei mici si iuti,...Citeste continuarea

Ardei Umpluti cu Ciuperci si...

Postat de: Ina75 in Mancaruri de post

Taiem dovleacul in cubulete mici.  Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam bucatile de dovleac, amestecam si calim pana cand acestea se innoaie...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu varza

Postat de: babi5 in Muraturi

Varza se curata de frunzele cu defect, se spala, apoi se toaca marunt. Ardeiul se curata de cotoare si se spala, morcovii, telina si hreanul se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica....Citeste continuarea

Aripioare de pui cu cartofi la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Intr-un castron punem aripioarele spalate, sare, piper, vin si amestecam.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si asezam aripioarele, cartofii taiati mai mari, ceapa si ardeiul taiat...Citeste continuarea

Aripioare de pui in crusta de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se amesteca Parmezanul cu pudra de usturoi si semintele de in.  Se dau aripioarele mai intai prin ou, apoi prin mixul cu seminte de in si se aseaza intr-o tava care se introduce in...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: andreea91 in Porc

Spalam ardeii si le taiem  capacele si ii curatam de seminte si ii lasam la scurs! Curatam ceapa  si o  tocam marunt unde o punem la calit in tigaie, dupa ce se inmoaie destul...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: retetele_tinei in Mancaruri cu carne

Ardeii se spala. Dupa li se vor taia capacelele. Cu o lingurita se curata interiorul ardeilor. Capacele se pun intr-un bol, pentru ca se vor folosi mai tarziu. Se lasa deoparte ardeii si se incepe...Citeste continuarea

Aluat de foietaj

Postat de: Bucataras in Piine

Se taie untul in cubulete aproximativ egale si se lasa la temperatura camerei (20-22C) timp de 15 minute). Apoi se pune faina Arpis 000 intr-un bol Dekassa si se presara cuburile de unt deasupra....Citeste continuarea

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]