Alivenci moldovenesti

de ralu_ca in Prajituri, 15 Noi 2014 | 8661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g branza de oaie
  • 100 g malai
  • 50 g faina
  • 5 oua
  • 50 g unt
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivenci moldovenesti:

Intr-un vas am sfaramitat branza cu furculita, adaugam ouale batute, untul topit, dar sa nu fie fierbinte si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Apoi am adaugat malaiul si faina. Compozitia obtinuta am turnat-o intr-un vas termoizolant uns cu putin unt. Se introduce la cuptro pana ce se rumeneste putin.

Am portionat-o si am servit-o calda cu smantana.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivenci moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]