publicat la 20.06.2015
publicat la 04.01.2015
publicat la 04.01.2015
Daca nu iti analizezi deciziile, vei repeta greselile. Daca le vei analiza, vei gasi alte cai de a gresi. Morala: nu mai analiza atat de mult, fa cum simti!
Bucataras.ro
[email protected]
Supa crema de ciuperci
Punem ciupercutele intr-o strecuratoare si le dam sub un jet de apare rece . Apoi dam ciupercutele prin masina de tocat. Intr-o cratita cu apa, adaugam ciupercutele tocate si sare. Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si in punem la fiert in cratita cu ciupercute. Cand...
Sarmalute de post
Se curata ceapa ,se spala,se toaca marunt .Orezul se alege,apoi se spala . Intr-o cratita se pun 50 ml ulei si se caleste ceapa si orezul. Cand s-au rumenit putin ,se adauga bulionul. Se scoate compozitia intr-un lighean de bucatarie ,apoi se adauga sare,condimentul pentru...
Pilaf de post
Alegem orezul ,il spalam ,apoi il punem intr-o cratita unsa cu ulei. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt . Punem apoi ceapa tocata in cratita,adaugam apa, cam 1,5-2 l apa si delikat . Punem cratita in cuptor, la foc mediu 30-40 minute. Se poate servi ca garnitura.
Supa de cartofi ,cuburi de soia si tortellini de post
Se curata legumele ,apoi se spala cu apa rece . Tocam ceapa cubulete,apoi cartofii ii taiem cuburi,morcovii ii tocam tot cuburi sau ii dam pe razatoare. Punem legumele in apa cu sare la fiert.Adaugam cuburile de soia si vegeta. Separat se pun 2l de apa cu sare intr-o...
Varza dulce de post
Se pune uleiul intr-o cratita. Cepele se curata,se spala ,apoi se toaca marunt. Se pun la calit in cratita pana capata o culoare aurie. Varza se spala bine apoi se toaca .Se adauga in cratita in care a fost calita ceapa .Punem 200ml apa si lasam pe aragaz cam 30 minute...
Fasole galbena cu usturoi si mamaliguta calda
Se curata fasolea de codite.Apoi se spala cu apa rece.Se curata ceapa,se spala si se taie julien.Intr-o cratita punem uleiul la incins adaugam ceapa,apoi fasolea .Se calesc putin in ulei si se adauga apa si sarea ,apoi acoperim cu un capac si lasam sa fiarba inabusit.Cand e aproape fiarta fasolea...
Broccoli cu sos de ceapa
Se curata legumele,apoi se spala bine cu apa rece.Broccoli se desface in buchetele mici ,la fel si conopida .Morcovul se taie rondele,apoi mararul se toaca marunt.Intr-o cratita unsa in prealabil cu unt (ulei)punem legumele impreuna cu apa si sarea,mai putin ceapa si rosiile . Acoperim cratita cu...