Ciorba radauteana din piept de curcan

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 4 Ian 2015 | 6431 vizualizari

 

Prima reteta postata pe anul 2015 incepe cu curcanul, desi in zodiacul chinezesc predomina capra de lemn :D La multi ani bucatarasilor! Haideti la o ciorba ! :D

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de piept de curcan
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • verdeata
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • 500 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana din piept de curcan:

Intai punem la fiert pieptul de curcan, spalat cu apa rece in prealabil.Adaugam sare.

Intre timp, curatam legumele ,le spalam cu apa rece.

Cand pieptul este aproape fiert ,adaugam legumele curatate intregi .

Dupa ce sunt fierte legumele si carnea,le scoatem cu o paleta si le punem intr-o farfurie adanca.

Separat se amesteca galbenusurile cu putina sare ,se adauga otetul ,apoi punem totul in zeama in care au fiert legumele si carnea.

Pieptul de curcan il dezosam si il tocam cuburi sau fideluta apoi il adaugam la ciorba.

La sfarsit adaugam smantana ,amestecand usor  si continuu cu o lingura de lemn.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

08.01.2015, 14:08

mihaelar63 1

02.03.2018, 10:33

Radauteana adevarata !!! Asa se face cu carne de curcan !!!!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
ciorba radauteana