Catalina L

8

Bucataras
Minunat

Suceava

Bucataras din 11.02.2015

RETETE1003
PRIETENI127
Retete

Salata de ardei copti cu capsuni si mozzarella

In Salate la 16 Iun 2022

Spalati si uscati ardeii cu un prosop de hartie. Puneti-i la copt in cuptorul incins la 190° C timp de 35 de minute. Intoarceti-i de 2 ori. Scoateti ardeii si puneti-i cu un pic de sare intr-o oala acoperita cu un capac. Lasati-i sa se raceasca, apoi decojiti-i si indepartati cotorul...

Cotlet de porc cu broccoli si cabanos

In Mancaruri cu carne la 6 Iun 2022

Taiati carnea bucati . Tocati ceapa si usturoiul. Spalati su curatati ardeiul, taiati-l rondele fine.   Colorati carnea si carnatul taiat bucati in untul incalzit timp de 10 minute. Scoateti si rezervati. Puneti, ceapa, usturoiul , buchetelele de broccoli si ardeiul taiat. Sotati...

Pizza rapida cu aluat din tortillas

In Pizza la 6 Iun 2022

Incalziti cuptorul la 200°C. Pe o placa de pizza puneti o tortilla. Ungeti-o cu ulei de masline, puneti deasupra cealalta tortilla si ungeti-o si pe ea cu ulei de masline.   Am pus apoi sos de rosii de casa, lamele de branza raclette, piept de pui sotat cateva minute cu ardeiul...

Muschiulet de porc cu bere si fasole verde

In Porc la 6 Iun 2022

Curățați ceapa și cățeii de usturoi. Tocați mărunt ceapa și usturoiul.  Într-o caserolă se încălzește uleiul. Adaugam ceapa, usturoiul si muschiuletul taiat bucati. Prăjiți totul timp de aproximativ 10 minute.  Tăiați ardeiul gras în bucăți...

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

In Mancaruri cu carne la 19 Mai 2022

Curatati legumele, tocati usturoiul. Taiati ceapa si ardeiul in lamele. Amestecati uleiul cu siropul si concentratul de rosii. Puneti carnea intr-un vas pentru cuptor, presarati sare si piper si ungeti-o cu sosul pregatit.   Presarati deasupra cimbru uscat, ceapa, usturoiul si ardeiul taiat....

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

In Mancaruri de legume la 19 Mai 2022

Spalati varza de Bruxelles rapid sub apa rece.  Taiati baza si indepartati prima foaie daca este ofilita si taiati-le in 2.. Taiati carnatul in felii fine.   Puneti-le la prajit intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei  . Adaugati varza, reveniti impreuna 10 minute....

Desert papanasi cu branza si cocos

In Dulciuri la 19 Mai 2022

Amestecati branza cu indulcitorul, adaugati treptat ouale, vanilia, psyllium si  faina de cocos. Cu mana luati din aluat si formati o chiftea. Terminati astfel aluatul. Dati-le prin nuca de ccocos rasa. Intr-o tigaie topiti ulei de cocos si prajiti papanasii pe ambele parti - 3 ou 4 minute...

Piept de rata crud uscat

In Mezel de casa la 20 Apr 2022

Se pune sare groasa pe fundul unui vas. Deasupra se pune pieptul de rata si se acopera complet cu sare. Filmati vasul cu film alimentar. Se lasa la macerat 24 de ore la frigider (deasupra sertarului cu legume).   A doua zi, clătiți pieptul de rață sub apă rece și uscați-l bine...

Desert cheesecake - Pasca fara aluat

In Dulciuri la 20 Apr 2022

Puteti separa albusurile de galbenusuri si adauga la sfarsit albusurile batute spuma. Am pus ouale intregi de data aceasta si a iesit la fel de bun.   Deci bateti ouale intregi cu indulcitorul timp de 5 minute.  Incorporati branza , untul moale sau topit si racit. Amestecati bine....

Spata de miel confiata in cidru

In Oaie la 20 Apr 2022

Incalziti cuptorul la 160° C . Ungeti carnea cu ulei, puneti sare si piper si puneti-o intr-o cocota mare. Curatati si spalati legumele. Taiati ceapa lamele si tocati usturoiul. Puneti boia de ardei peste carne, cimbrul uscat , ceapa si usturoiul. Puneti morcovii si varsati cidrul....

Desert fursecuri / Biscuiti cu migdale, fara gluten, keto, low carb

In Dulciuri la 16 Apr 2022

Preîncălziți cuptorul la 165 ° C.  Mixați pudră îndulcitorul sau zahărul.  Topiți untul și lăsați-l să se răcească.  Bateti albusurile spuma. Amestecați îndulcitorul cu pudra de migdale și adăugați-le în albușuri. Se...

Chec cu conopida si ton

In Aperitive / Garnituri la 16 Apr 2022

Spalati conopida, desfaceti-o in buchetele. Puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 15 minute.  Scurgeti conopida si lasati sa se raceasca. Incalziti cuptorul la 180°C. Presati in piureu conopida, adaugati tonul scurs si amestecati impreuna. Puneti faina cu seminte, smantana,...

Grapefruit la cuptor cu sirop de artar si cimbru (low carb)

In Cook and smile la 9 Apr 2022

Preîncălziți cuptorul la 180°C.  Într-un castron, amestecați siropul de arțar și uleiul de măsline.  Tăiați grapefruit-urile în 2.  Treceți lama cuțitului între coaja și carnea fructului, pretaiati sferturile.  Stropiți...

Varza de Bruxelles la cuptor

In Mancaruri de legume la 9 Apr 2022

Spalati varza de Bruxelles rapid sub apa rece. Taiati baza si indepartati prima foaie daca este ofilita. Taiati-le apoi in 2. Puneti varza intr-un vas pentru cuptor, adaugati uleiul, sosul concentrat de rosii si cel cu patrunjel. Amestecati bine , puneti piper , usturoiul tocat marunt si...

Curry de dovleac cu lapte de cocos

In Mancaruri de legume la 9 Apr 2022

Folosind un cuțit mare și gros, tăiați dovleacul în jumătate, apoi în felii. Apoi curățați de coaja fiecare felie și tăiați-o în bucăți.  Curățați și tocați mărunt ceapa. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa si baconul. ...

Supa crema de conopida cu castane

In Supe/Ciorbe la 21 Ian 2022

Curatati ceapa. Conopida se curată și se desface in buchete potrivite.  Punem la fiert conopida cu ceapa, kub-ul,  cimbru uscat si foaia de dafin intr-o oala adanca cu apa fiarta.  Fierbeti timp de 25 minute. Puteti scoate inainte 2 buchete mici de conopida pentru decorul...

Clementine inghetate

In Dulciuri la 21 Ian 2022

Se spală fructele. Taiati capacul la clementine si scoateti sucul si pulpa. Rezervați clementinele golite și capacelele la congelator. Sucul si pulpa le  mixati cu siropul de artar si cu lichiorul de mandarine. Strecurati apoi compozitia printr-o sita apasand bine. Turnati...

Gratin de dovleac si branza raclette

In Mancaruri de legume la 21 Ian 2022

Curățați și tăiați dovleacul în bucăți.  Puneti-le într-un vas de gratin cu 2 linguri de ulei, sare, piper, paprika afumata. Se amesteca si se da la cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 de minute. Intre timp prajim baconul cu ceapa tocata marunt in 1 lingura...

Lup de mare/ Biban gatit in papiota

In Peste la 20 Dec 2021

Curățați ceapa și tăiați-o lamele.  Spălați roșiile și dovlecel și tăiați-le felii.  Am lăsat pielea de dovlecel pentru că era bio. Tăiați și lămâia felii. Spălați și uscați pestele  cu un prosop de hârtie.  Se condimentează cu sare și...

Desert panna cotta cu mere

In Dulciuri la 20 Dec 2021

Curatati merele si taiati-le cubulete. Puneti-le la prajit in untul incalzit.  Presarati deasupra 3 lingurite de indulcitor si scortisoara. Amestecati si colorati-le in jur de 8 minute. Puneti foile de gelatina la-nmuiat in apa rece. Intr-o cratita puneti la-ncalzit smantana cu laptele si...

Desert prajitura cu ciocolata, piureu de dovleac si afine

In Prajituri la 20 Dec 2021

Pregatiti inainte piureul de dovleac- ca-n aceasta  reteta  . Daca coaceti dovleacul imediat puneti ciocolata peste piureul cald si topiti-o direct. Daca piureul este rece sau congelat ca-n cazul meu incalzititi impreuna piureul si ciocolata la bain-marie (decongelati piureul inainte)...

Friptura frageda de porc / Pulled pork

In Porc la 6 Noi 2021

Incalziti cuptorul la 160° C . Puneti carnea intr-o cocota. Pregatiti marinata amestecand intr-un castron, uleiul, otetul, mustarul, usturoiul tocat, paprika, boia de ardei si sare. Adaugati bulionul, apa si kub-ul de pui sau legume maruntit. Amestecati bine. Varsati marinata peste...

Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata

In Aperitive / Garnituri la 6 Noi 2021

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.  Intr-un castron cu ajutorul unui tel de mână sau în bolul robotului de bucătărie, bateți ouăle cu brânza de capră proaspătă.  Adăugați ceapa verde tocată, „făina”, praful de copt, sarea, boia...

Gem de smochine (reteta low carb)

In Dulceata / Gem la 6 Noi 2021

Spalati smochinele si taiati coditele. Taiati-le bucati. Puneti fructele intr-o oala cu indulcitorul si 100 ml de apa. Aduceti la fierbere. Gatiti 30 de minute amestecand in mod regulat. Puteti mixa la sfarsit. Puneti gemul fierbinte in borcane curate si sterilizate....

Desert prajitura cu ciocolata, nuca de cocos si dovlecei

In Retete diabetici la 29 Sep 2021

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.  Curățați dovleceii și dati-i pe razatoare.  Dacă sunt mari, presati-i într-o strecurătoare pentru a îndepărta o parte din apă. Ai mei erau mici si tineri i-am pus astfel. Topiti ciocolata cu laptele de cocos la...

Dorada la cuptor cu ardei si rozmarin

In Peste la 29 Sep 2021

Spălați dorada în apă rece și uscați-o cu un prosop de hârtie.  Se condimentează cu sare și piper și se unge peste tot cu sosul pătrunjel-usturoi.  Spălați ardeii și tăiați-i bucăți.  Curățați și tocați mărunt ceapa.  Așezați dorada...

Gratin de vinete provensal

In Mancaruri de legume la 29 Sep 2021

Spălați legumele. Curățați și tocați usturoiul  Tăiați vanata cubulețe sau in jumătăți de felii. Sarati-le si rumeniti-le cu usturoiul in uleiul de masline incins. Curățați de piele (sau nu) roșiile și tăiați-le bucăți. Adăugați roșiile peste vinete,...

Tocanita de vita cu rosii si morcovi

In Mancaruri cu carne la 18 Sep 2021

Spalati si curatati legumele. Tocati marunt prazul, ceapa, usturoiul si taiati morcovii rondele. Intr-o cocota (sau oala sub presiune) sotati carnea in uleiul incins. Presarati ierburi de Provence deasupra,  sare, piper (un pic de sare caci rosiile sunt deja sarate ). Amestecati,...

Musaca de dovlecei

In Mancaruri cu carne la 18 Sep 2021

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Sotati-le intr-o tigaie in care ati incalzit 2 linguri de ulei. Puneti carnea tocata, gatiti impreuna cateva minute si amestecati. Adaugati sosul de rosii, apa, sare, piper, cimbru uscat. Gatiti in jur de 20 de minute la foc potrivit. ...

Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui

In Dulciuri la 12 Sep 2021

Scoateti untul din frigider 1 ora inainte. Amestecati toate ingredientele pana obtineti un aluat destul de moale. Puneti-l la rece timp de 20 de minute. Faceti apoi bile de aluat si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt. Apasati-le cu mana si puneti marmelada deasupra....

Afisate 61 - 90 din 1003 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]