Lup de mare/ Biban gatit in papiota

de Catalina L in Peste, 20 Dec 2021 | 6052 vizualizari

 

De obicei il numesc biban dar mai este cunoscut și ca lavrac sau lup de mare
Acest peste este excelent, are o carne fina si delicioasa.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/lup-de-mare-biban-gatit-in-papiota.html

 

INGREDIENTE

  • 1 lup de mare proaspăt curatat si vidat
  • 1 dovlecel
  • 2 roșii
  • 1/2 lămâie
  • 1 ceapă roșie medie
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare, piper
  • Ierburi de Provence
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lup de mare/ Biban gatit in papiota:

Curățați ceapa și tăiați-o lamele.  Spălați roșiile și dovlecel și tăiați-le felii.  Am lăsat pielea de dovlecel pentru că era bio. Tăiați și lămâia felii. Spălați și uscați pestele  cu un prosop de hârtie.  Se condimentează cu sare și piper și se unge cu ulei de măsline. Puneți hârtie de copt pe o tava de cuptor.  Puneți o parte din legume deasupra: dovlecei, ceapă, roșie și lămâie. Sare si piper.  Așezați bibanul deasupra și acoperiți-l cu restul de legume.  Puneti sare si piper. Presarati ierburi de Provence. Inchideti papiota si dati la cuptor timp de 45 de minute la 190°C.  Serviti-l imediat .  

Daca ti-a placut reteta noastra "Lup de mare/ Biban gatit in papiota" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap portughez