Desert fursecuri / Biscuiti cu migdale, fara gluten, keto, low carb

de Catalina L in Dulciuri, 16 Apr 2022 | 3361 vizualizari

 

Un mic fursec simple si usor de facut? 
In plus fara gluten si cu putini carbohidrati. Am pus 2 tipuri de indulcitor, puteti pune vanilie si 40 gr de zahar in loc.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/12/fursecuri-biscuiti-cu-migdale-fara.html

 

INGREDIENTE

  • 50 g migdale macinate
  • 1 lingură bună de îndulcitor pudră eritritol - 20 gr
  • 8 picături de stevia de vanilie
  • 3 albusuri
  • 50 g unt
  • migdale feliate
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri / Biscuiti cu migdale, fara gluten, keto, low carb:

Preîncălziți cuptorul la 165 ° C.  Mixați pudră îndulcitorul sau zahărul. 

Topiți untul și lăsați-l să se răcească.  Bateti albusurile spuma.

Amestecați îndulcitorul cu pudra de migdale și adăugați-le în albușuri.

Se adaugă untul topit si picaturile de stevia.

Pe tava tapetata cu hartie de copt punem gramezi.  Faceti mai mici daca doriti cu echivalentul unei lingurite.

Întindeți aceste grămezi cu dosul lingurii. 

Se presara deasupra migdale feliate.  Se coace 10-15 minute la cuptor la 165°C.  Fursecurile trebuie sa fie colorate  pe părțile laterale. 

Lăsați-le să se răcească. 

Delicioase , consistente si sarace in carbohidrați.  Perfecte cu cafea, ceai etc.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri / Biscuiti cu migdale, fara gluten, keto, low carb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte cu faina fara gluten