LC

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 29.03.2012

RETETE168
PRIETENI171
Retete / Aperitive / Garnituri

Bruschete cu somon

In Aperitive / Garnituri la 9 Sep 2013

Taiem paine in bucati mai mici, nu conteaza forma. Le punem la cuptor pana se rumenes sau  le facem la prajitorul de paine. Taiem fasii sau cubulete somonul, cascavalul, rosiile. Le condimentam dupa gust. Apoi incepem sa asamblam dupa bunul plac, fara a avea o ordine exacta.

Pranz Dukan

In Aperitive / Garnituri la 25 Apr 2013

Feliile de sunca de pui le-am uns pe fiecare in parte cu cate o lingurita de crema de branza. Peste am pus cate un ficatel pe care l-am pregatit la dry cooker si am format rulouri. Ouale le-am taiat si am presarat pe ele putin busuioc. 

Spirale cu salam si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 14 Apr 2013

Intindem aluatul de foietaj si il taiem in doua parti egale. Prima foaie o ungem cu ketchup pe toata suprafata. Salamul il taiem fasii de dimensiuni potrivite si le asezam una sub alta la distante mici pe toata suprafata aluatului. Radem cascavalul si punem cealalta foaie deasupra nu...

Carnaciori in aluat de foietaj

In Aperitive / Garnituri la 14 Apr 2013

Intindem aluatul de foietaj. Taiem fasii pe lung. Taiem cabanosii la dimensiunea dorita. Punem carnaciorul la marginea fasiei si impaturim cam de 3 ori . Asezam foaie de copt in tava si punem carnaciorii . Ii ungem cu ou si presaram mac. Ii lasam la cuptor pana se coace foietajul.

Omletica "love"

In Aperitive / Garnituri la 29 Ian 2013

Batem oule si le condimentam. Punem putin ulei in tigaie si asezam forma de silicon in forma de inimioara in care punem jumatate din compozitia de oua. Lasam sa se rumeaneasca usor si o intoarcem pe partea cealalta.  Le asezam in farfurie, ornam cu rosioarele , maslinele, ceapa si painica si...

Trandafiri aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 21 Dec 2012

Dupa ce s-a decongelat aluatul de foietaj l-am intins cu sucitorul putin si am taiat fasii ( vezi poza cat de groase). Am pus cam cate 4 bucati de muschi de-a lungul fasiei  ( felia taiata in doua ) si am rulat. ( la fel am procedat si cu sunca praga si cu sunca de casa). Unele bucati...

Paine in ou

In Aperitive / Garnituri la 27 Oct 2012

Batem ouale impreuna cu zaharul. Punem o cratita cu ulei la incins. Trecem fiecare felie de paine prin oua, le scoatem pe o farfurie si le prajim in uleiul incins. Le scatem pe un prosop de bucatarie si le ungem cu ce dorim. Eu am pus gem de prune!

Oua Benedict

In Aperitive / Garnituri la 24 Sep 2012

Asadar avem nevoie de un vas incapator ( am folosit ceaunul ....reteta spune un vas in care sa incapa 4 l de apa) pentru a fierbe ouale, tigaie pentru prajit sunculita si painea si vase pentru sos care va fi preparat la baie de aburi. Untul il lasam la temperatura camerei si il taiem bucatele....

Budinca Yorkshire

In Aperitive / Garnituri la 3 Iul 2012

Inainte sa ne apucam de preparare incalzim cuptorul la 250 de grade. Intindem uleiul in tava pe care o folosim si o introducem in cuptor.  Batem ouale bine bine, adaugam sarea si turnam laptele rece si amestecam bine, lasand apoi la odihnit pentru 15 minute. Apoi adaugam faina si amestecam...

Cremă de brânză cu ardei și mărar

In Aperitive / Garnituri la 18 Mai 2012

Am tocat ardeiul, mărarul, iar apoi am amestecat toate ingredientele și le-am potrivit de sare și piper.

Cartofi wedges

In Aperitive / Garnituri la 13 Mai 2012

Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie bucăți mai groase și se pun pe un șervet la scurs. Într-un castron punem uleiul de măsline și condimentele și amestecăm.  După ce s-au scurs cartofii îi tăvălim bine bine în sosul obținut ( trebuie să...

Placinta cu spanac si branza

In Aperitive / Garnituri la 9 Mai 2012

Am lăsat foietajul deoparte pentru a se decongela. Am călit ceapa și ciupercile, după care am adăugat spanacul și condimentele și am lăsat pe foc până s-a făcut spanacul.  Apoi am lăsat la scurs compoziția obținută. Între timp am dat prin răzătoare brânza....

Omletă cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 6 Mai 2012

Batem ouăle și le condimentăm. Călim ciupercuțele, iar apoi adăugăm ouăle și lăsăm pe foc până se fac aurii pe o parte și pe alta.

Cartofiori la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 20 Apr 2012

Se curăță cartofii de coajă și se spală. Se taie bucățele mai mari. Se asezonează cu condimentele, tocăm usturoiul verde, punem apă cât să îi acopere, puțin ulei și îi punem la cuptor pentru circa 45 de minute.

Ouă roșii

In Aperitive / Garnituri la 12 Apr 2012

Am pus apa la fiert cu o mână de sare  ( pentru a se întări coaja) împreună cu ouăle. Între timp am fiert 500 de ml de apă peste care am adăugat soluția de vopsea și 3 linguri de oțet. După ce s-au fiert ouăle le-am introdus timp de 7 minute în...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 06.11.2013

Rawscovele

publicat la 09.10.2013

Spaghete cu pui

 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]