Trandafiri aperitiv

de LC in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2012 | 10294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foietaj ( 800 g)
  • 300 g muschi file
  • 6 felii de sunca de casa( sunt niste felii mai lunguiete)
  • 6-7 felii sunca praga
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri aperitiv:

Dupa ce s-a decongelat aluatul de foietaj l-am intins cu sucitorul putin si am taiat fasii ( vezi poza cat de groase).

Am pus cam cate 4 bucati de muschi de-a lungul fasiei  ( felia taiata in doua ) si am rulat. ( la fel am procedat si cu sunca praga si cu sunca de casa).

Unele bucati le-am taiat in doua si am obtinut niste melcisori.

Lasam la cuptor in tava tapetata cu foaie de copt pana se rumenesc usor. ( 15-20 de minute ).

Putem rade si cascaval deasupra.

TIPS-URI

1

mie mi-au iesit cam 18 bucati trandafiri...si 14 melcisori

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco