Budinca Yorkshire

de LC in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2012 | 6582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 ml lapte
  • 250 g faina
  • 10 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Yorkshire:

Inainte sa ne apucam de preparare incalzim cuptorul la 250 de grade. Intindem uleiul in tava pe care o folosim si o introducem in cuptor.  Batem ouale bine bine, adaugam sarea si turnam laptele rece si amestecam bine, lasand apoi la odihnit pentru 15 minute. Apoi adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza. Scoatem tava din cuptor si turnam compozitia in ea. O punem la cuptor inapoi pentru circa 15-20 minute.

TIPS-URI

1

eu am servit cu miez de lapte si am pus putin piper

2

insa merge si cu dulceata, miere sau orice altceva va trece prin cap; merg coapte in forme si umplute cu ceva :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorkshire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sim0na 1

03.07.2012, 23:25

Trebuie sa fie bun.. n-am mancat niciodata

love_cherry 1

04.07.2012, 12:07

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ceapa rosie si cascaval