AndrutzaP

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.03.2016

RETETE84
PRIETENI215
Retete / Dulciuri

Desert cheesecake cu Oreo

In Torturi la 13 Mar 2017

   Pentru inceput, maruntim biscuiti in blender. Biscuiti maruntiti ii amestecam cu untul topit si omogenizam foarte bine. Asezam biscuitii pe fundul tavii in care intentionam sa montam prajiturica si dam tava la frigider pana in momentul in care pregatim compozitia de branza.  ...

Desert tort diplomat cu fructe (1 an de Bucataras)

In Torturi la 13 Mar 2017

    Pentru inceput, punem gelatina la hidratat.      Intr-o craticioara cu fundul dublu, punem zaharul, cele 5 galbenusuri, faina si esenta de lamaie. Amestecam bine cu un tel ingredientele pana se omogenizeaza bine. Adaugam treptat, cate putin lapte, amestecand in...

Biscuiti cu banane si scortisoara

In Prajituri la 28 Noi 2016

   Bananele le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam cu zaharul si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Turnam amestecul de faina peste banane si omogenizam bine. Punem deasupra si nuca de cocos si o incorporam cu ajutorul unei spatule....

Tort de biscuiti (Pentru Halloween)

In Torturi la 31 Oct 2016

    Pentru inceput lasam untul la temperatura camerei. Trebuie sa fie atat de moale cat sa poata fi mixat.    Mixam untul cu zaharul pudra pana se omogenizeaza bine. Adaugam cacaoa si amestecam in continuare.      Separat, rupem biscuiti bucatele potrivite...

Prajitura cu mere si prune

In Prajituri la 4 Oct 2016

  Pentru inceput curatam merele de coaja si de cotor si le taiem in jumatati (vom obtine 10 jumtati de mar scobite la mijloc). Procedam la fel si cu prunele.    Fiecare jumatate de mar si de pruna o umplem cu putin unt si cu cate o lingurita de dulceata.    Ungem o...

Prajitura cu cirese si crema de vanilie

In Prajituri la 26 Iul 2016

    Blat/Pandispan   Separati albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se mixeaza bine cu uleiul si cu zaharul vanilinat. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. In bezeaua de albusuri incorporati galbenusurile usor, cu o spatula. La fel procedati si cu faina, cernuta si...

Cheesecake cu lămâie (fără coacere)

In Dulciuri la 22 Iul 2016

   Asezati pe fundul si pe peretii vasului in care veti monta prajitura folie alimentara sau folie de aluminiu.    Pregatiti blatul. Biscuitii maruntiti bine se amesteca cu untul topit. Compozitia rezultata se aseaza pe fundul tavii cat mai omogen si bine tasat puteti....

Cheesecake cu piersici (fără coacere)

In Prajituri la 22 Iul 2016

   Deoarece este o reteta ce nu necesita coacere, este foarte buna pentru vara.     Pregatitit tava/vasul in care veti monta prajitura. Asezati pe fundul si pe peretii vasului folie alimentara sau folie de aluminiu.     Prima data pregatiti blatul....

Clafoutis cu cireșe

In Prajituri la 14 Iul 2016

   Cireselor spalate li se scot samburii apoi le asezam in tava in care urmeaza sa coacem prajiturica. Preincalziti cuptorul la 190 grade.    Oualele le batem bine cu zaharul. Cand zaharul s-a topit adaugam faina si apoi laptele. Mixam bine pentru a evita formarea de...

Înghețată de pepene rosu

In Dulciuri la 30 Iun 2016

   Pepenele se curata de seminte si se pune in blender.    Se adauga peste el si restul ingredientelor si se blenduiesc pana devin o pasta omogena.    Compozitia astfel formata se pune intr-o caserola si se baga la congelator. In primele 2 ore amestecati in ea...

Înghețată de lămâie

In Dulciuri la 28 Iun 2016

   Lamaile se razuiesc de coaja si se storc foarte bine de zeama, adunand totul intr-o craticioara. In aceasi craticioara se adauga zaharul, oualele intregi+galbenusul si untul.    Se pune craticioara pe foc si se amaesteca incontinuu cu telul. Este important sa amestecati...

Inghetata de ciocolata

In Dulciuri la 17 Iun 2016

    Inhetata de casa se pregateste repede, cu minim de efort si maxim de gust.    Laptele condensat se bate bine cu cele 3 linguri de zahar pudra. Acesta va capapta o consistenta aerata si pufoasa. Adaugati si cacaoa si mai amestecati pana se omogenizeaza....

Tort cu capsuni si crema mascarpone

In Torturi la 13 Iun 2016

Blat Inainte de toate, preincalziti cuptorul la 180 grade si tapetati forma de tort cu hartie de copt.  Separati albusurile de galbenusuri. Albusurile de bat spuma cu un praf de sare. Cand se formeaza o spuma tare se adauga treptat zaharul mixand incontinuu. Mixati incontinuu pana ce...

Cremsnit (rețeta clasica)

In Prajituri la 1 Iun 2016

    Se pregateste atat de usor incat merita facuta incontinuuuuuu!    Intr-un vas antiaderent se pune laptele, oualele, zaharul si faina sau amidonul. Se amesteca cu un tel foarte bine si se pune pe foc. Se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Daca ati mai facut genul...

Chec în trei culori cu ness si nuca

In Prajituri la 27 Mai 2016

   Cuptorul se preincalzeste la 180 grade.    Oualele se separa.    Galbenusurile se bat cu zaharul pana ce acesta se topeste. Apoi, se adauga 3 linguri ulei si esenta de rom. Se omogenizeaza bine si se adauga, treptat, 3 linguri de faina si jumatate din...

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si ciocolata

In Torturi la 23 Mai 2016

Blat Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se continua mixarea pana devin lucioase. Galbenusurile se mixeaza separat cu uleiul si esenta de rom(dupa gust). Emulsia de galbenusuri se incorporeaza in albusuri, usor, la...

Pandispan cu capsuni

In Prajituri la 20 Mai 2016

   Se separa albusurile de galbenusuri.    Galbenusurile se bat alaturi de ulei, 2 plicuri zahar vanilinat, sarea si praful de copt stins.    Albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o bezea ferma si lucioasa.   ...

Tort de ciocolata cu migdale

In Torturi la 9 Mai 2016

Blat Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si cu zaharul. Galbenusurile batute bine cu cele 2 linguri de ulei si esenta de rom se amesteca incet cu spuma de albusuri. Faina se amesteca cu praful de copt, cacaoa si migdalele macinate, apoi o incorporam in compozitia de...

Prajitura Vis de cocos

In Prajituri la 11 Apr 2016

Blat Albusurile de bat cu zaharul spuma tare. Cele 3 linguri de zahar si zeama de lamaie se adauga pe rand, mixand incontinuu. La sfarsit spuma trebuie sa fie foarte tare ( sa nu cada din castron daca il intoarceti cu fundul in jos). Faina, nuca de cocos si zaharul vanilat se incorporeza...

Tort Fluture

In Torturi la 8 Apr 2016

Blat Incalziti cuptorul la 150 grade si tapetati forma de tort cu hartie de copt.  Untul, la temperatura camerei, se bate impreuna cu zaharul pudra pana ajunge cremos. Apoi, unul cate unul, se adauga oualele. La sfarsit se adauga nuca macinata, faina si praful de copt. Se coace la 150...

Chec cu citrice

In Prajituri la 4 Apr 2016

Preincalzitit cuptorul la 180 grade celsius. Cele 2 tavi de chec tapetati-le cu hartie de copt.    Untul la temperatura camerei, se mixeaza cu 200 grame zahar si cu zaharul vanilat. Dupa ce compozitia ajunge cremoasa, se adauga un ou intreg si se mixeaza inc ontinuare. Se...

Prajitura inteligenta

In Prajituri la 4 Apr 2016

Topiti untul si apoi lasati-l la racorit, trebuie sa fie rece cand in adaugati in compozitie. Separati oualele. Galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul pana devin o spuma albicioasa. Apoi, se adauga untul, putin cate putin, mixand incontinuu. Urmeaza faina cernuta si, la sfarsit, laptele....

Tort Trei Ciocolate

In Torturi la 4 Apr 2016

Blat.  Separam oualele. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul, pana ajung cremoase. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Apoi adaugam galbenusurile si mai mixam putin. Faina, zaharul, cacaoa si praful de copt le amestecam si le incorporam in compozitia de oua. Amestecam usor cu...

Prajitura cu crema de branza si budinca de fistic

In Prajituri la 24 Mar 2016

Blatul: Se separa oualele. Galbenusurile se bat cu zaharul pana ce capata o consistenta cremoasa. Untul topit se adauga in compozitie si se amesteca pana se incorporeaza foarte bine. Separata, albusurile se bat cu un praf de sare pana devin o spuma tare si lucioasa.  Faina cernuta se...

Budinca de orez cu lapte

In Dulciuri la 20 Mar 2016

Se pune la fiert orezul cu laptele ( la fel cum se face si orezul cu lapte clasic). Dupa 10 minute se adauga pliculetul de zahar vanilat si coaja rasa de lamaie. Se lasat sa fiarba pana cand orezul a fiert si a incorporat tot laptele. In paralel, se separa galbenusurile de albusuri....

Afisate 1 - 25 din 25 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2017

Desert cheesecake cu Oreo

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]