Înghețată de pepene rosu

de AndrutzaP in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 7339 vizualizari

 

   Este vara si nimic nu poate inlocui o inghetata buna, racoroasa, din fructe. Va propun o inghetata de pepene rosu:)

 

INGREDIENTE

  • 1 bol cuburi pepene rosu (2 felii mari)
  • 150 grame iaurt grecesc (10 % grasime)
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri vodka
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri sirop de cirese negre
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Înghețată de pepene rosu:

   Pepenele se curata de seminte si se pune in blender.

   Se adauga peste el si restul ingredientelor si se blenduiesc pana devin o pasta omogena.

   Compozitia astfel formata se pune intr-o caserola si se baga la congelator. In primele 2 ore amestecati in ea din 30 in 30 minute pentru a nu se forma cristale de gheata.

   Se serveste cu pofta!

  

TIPS-URI

1

inghetata trebuie scoasa de la congelator cu 30 minute inainte de a fi servita.

2

puteti renunta la vodka, dar aceasta are rolul de a preveni inghetarea "bocna", face inghetata mai "pufoasa".

Daca ti-a placut reteta noastra "Înghețată de pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]