silvianart

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 04.01.2017

RETETE29
PRIETENI14
Retete / Pizza

Pizza cu blat subtire si crocant

In Pizza la 20 Ian 2017

Am amestecat 2 linguri faina cu drojdia, apa, uleiul si zaharul.  Am inceput sa adaug faina, cam jumatate din cantitate, apoi am adaugat sarea si restul de faina. Am framantat si am lasat aluatul 1 ora in frigider. L-am intins, l-am asezat in tavi si am aplicat toppingul. Am copt fiecare...

Paine cu branza

In Piine la 13 Ian 2017

Se framanta toate ingredientele. Daca aluatul mai cere faina, treptat se adauga cate o lingura, in functie de umiditatea branzei. Se lasa 1 ora la dospit, apoi se coace la cuptor pentru 1 ora, la 170 grade C. Se scoate si se lasa la racit.

Paine de casa

In Piine la 9 Ian 2017

Se framanta totul manual, cu dragoste deplina, sau la masina de paine/robot. Se lasa 45 min la dospit, apoi intra la cuptor,  pentru 1 ora, la 170 grade C.

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 22.01.2017

Prajitura cu visine si grapefruit

publicat la 22.01.2017

Ficatei de pui

publicat la 22.01.2017

Prepelite umplute

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]