Pizza cu blat subtire si crocant

de silvianart in Pizza, 20 Ian 2017 | 16955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 drojdie plic 7g
  • 6 linguri ulei, de preferat ulei masline
  • Sosul format din :
  • 2 rosii
  • 1/2 lingurita oregano
  • sare si piper
  • toppingul la alegere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat subtire si crocant:

Am amestecat 2 linguri faina cu drojdia, apa, uleiul si zaharul.  Am inceput sa adaug faina, cam jumatate din cantitate, apoi am adaugat sarea si restul de faina. Am framantat si am lasat aluatul 1 ora in frigider. L-am intins, l-am asezat in tavi si am aplicat toppingul. Am copt fiecare tava 10 min la 250 grade C, ultimile 2 minute cu ventilatorul pornit.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat subtire si crocant" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie