Prepelite umplute

de silvianart in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2017 | 3593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 prepelite
  • 1 cartof fiert
  • 200 g ficat, oparit
  • 50 g unt
  • 2 carnaciori afumati, opariti
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite umplute:


Prepelitele se parlesc, se spala. Zdrobim impreuna cartoful, ficatul, untul, carnaciorii fara membrana. Saram si piperam compozitia. Ungem o tava cu ulei. Prepelitele le saram si piperam, le umplem cu amestecul de mai sus. Vasul a fost acoperit cu folie de aluminiu. Dam totul la cuptor, la 160 de grade C, pentru 60 min si inca 30 min fara folie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]