Zucchini in stil mediteranean

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2021 | 14888 vizualizari

 

Acest aperitiv cu zucchini (sau dovlecel de vară) este aromat și gustos. L-am tăiat în patru și l-am umplut cu brânză Mozzarella, Camembert, măsline kalamata, ulei de măsline și mirodenii.

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini,
  • Ulei de măsline, după gust,
  • Un praf de sare,
  • 1 bulgăraș de brânză Mozzarella,
  • Un vârf de cuțit oregano uscat,
  • Un vârf de cuțit busuioc uscat,
  • Măsline kalamata fără sâmburi, după gust
  • 80 g brânză Camembert,
  • Coriandru boabe, după gust,
  • 4 roșii cherry (pentru decor)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini in stil mediteranean:

 

 

Speli zucchini, îl tai în jumătăți și îi scobești miezul. Apoi tai fiecare jumătate din nou în două.

Pui sare pe fiecare bucată de zucchini.

Adaugi ulei de măsline, consider că o lingură per bucată este mai mult decât suficient.

Rupi bucățele din bulgărașul de mozzarella și pui pe fiecare zucchini.

Presari oregano și busuioc.

Adaugi măslinele kalamata (eu le scot sâmburii și le țin într-un borcan cu ulei) și apoi brânză Camembert ruptă cu mâna.

Adaugi boabe de coriandru proaspăt râșnite.

Le dai la cuptor la foc mediu pentru aprox 30 de minute, la foc mic (sau în funcție de cuptor).

La final, le decorezi cu câteva roșii cherry.

Poftă Bună!

Dacă vă place rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2021/04/zucchini-in-stil-mediteranean.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini in stil mediteranean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de capra afumata