Melcisori aperitiv cu carne tocata

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2019 | 3412 vizualizari

 

Melcisori gustosi din aluat foietaj si carne tocata. "Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri de ketchup
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori aperitiv cu carne tocata:

Intindem aluatul foietaj intr-o foaie subtire pe blatul de lucru presarat din abundenta cu faina.

Ungem aluatul cu ketchup.

Calim o ceapa si adaugam carnea tocata. Lasam 10 minute pe foc, pana cand carnea isi schimba culoarea si incepe sa se gateasca. Adaugam sare si piper.

Presaram carne peste foaia de aluat intinsa, apoi presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras.

Rulam aluatul, taiem felii de aproximativ 1 cm si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem melcisorii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20 de minute. Imediat ce-i scoatem din cuptor, presaram deasupra lor cascavalul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori aperitiv cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou festiv