Zargan in sos marinat

de ANCA in Peste, 21 Oct 2010 | 12757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg zargan
  • 250 ml suc de rosii
  • 50 ml vin alb sec
  • usturoi
  • dafin
  • lamaie
  • condimente Provence
  • maghiran
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zargan in sos marinat:

Asezam pestele intr-un vas termorezistent, il stropim cu ulei de masline, il condimentam, apoi turnam peste peste sucul de rosii.

Deasupra punem cateva felii de lamaie, fara coaja, pentru a nu da un gust amar sosului.

Usturoiul se zdrobeste si se adauga spre final, impreuna cu vinul alb.

Se incinge cuptorul la 180 de grade si se introduce vasul yenna cca 30 minute.

Se serveste cu mamaliga sau paine de casa proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zargan in sos marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

23.10.2010, 00:52

sincer nu cunosc acest peste dar dupa cum arata cred ca e minunatvreau

eclerash 1

23.10.2010, 00:55

yammy-yammy!!!

ANCA 1

23.10.2010, 17:08

Nadina, este ff bun! e peste din Marea Neagra... e lung, cam30-40 cm si are un cioc ca pestele spada!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]