Zacusca

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 4 Mai 2011 | 5661 vizualizari

 

Imi amintesc ca atunci cand eram mica, de fapt de vreo 20 de ani incoace, refuzam sa mananc zacusca! De ce, nu stiu!? Pentru ca salata cu maioneza imi placea foarte mult! Dupa atatia ani, mi-am facut si eu curaj sa o gust,,,, si surpriza, mi-a placut! :)) Ca o mananc doar atunci cand e proaspat gatita, nu mai conteaza,,, important e ca imi place cand o fac eu!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg vinete
  • 2-3 gogosari sau ardei rosii
  • 3-4 cepe (eu pun mult mai multa in mancare)
  • o cescuta cu ulei
  • patrunjel proaspat
  • condimente: sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca:

Tocam ceapa si gogosarii/ardeii marunt, se calesc bine in ulei, dupa care se adauga vinetele tocate (coapte in prealabil).  Se fierb pana capata consistenta.

Se serveste cu o salata de ardei copti!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2011, 15:42

MVMih 1

05.05.2011, 23:44

Dya! Hai las-o cu d-astea...ca nu avem note peste 10...asa ca nota 10X10. Teribil de bun...favoritos

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2011, 00:09

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ... iarna