Waffe/Gaufrre (reteta de baza)

de divainbucatarie in Dulciuri, 3 Mar 2011 | 11881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 5oua
  • 500 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 500 ml lapte
  • 1/2 lingurita rom
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe/Gaufrre (reteta de baza):

Frecam untul cu zaharul, apoi incorporam ouale.

Adaugam zaharul vanilat, esenta de rom si continuam sa amestecam. Turnam laptele si amestecam usor cu un tel. Ultimul pas este sa punem faina amestecata cu praful de copt.

Incalzim aparatul, il ungem cu unt topit sau ulei si turnam cu un polonic aluat cat sa acoperim 1/2 din forma. Lasam 2-3 minute sa se coaca si gata! Asta a fost tot!
Pentru reteta aceasta m-am gandit sa le fac un topping din ciocolata si capsuni, insa data viitoare voi folosi frisca si capsuni. Puteti sa le serviti cu sirop de artar, cu miere sau orice sos de fructe va trece prin cap.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe/Gaufrre (reteta de baza)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]