Vitel cu mazare verde

de Sidy in Vita, 21 Ian 2011 | 4899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mazare verde fina
  • 500 g carne vitel
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 linguri pasta ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper  
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu mazare verde:

Carnea spalata se taie in bucatele mici . Ceapa curatata se taie marunt. Gogosarul se taie feliute. Ceapa si gogosarul se pune la calit in doua linguri de ulei pina ce se sticleste ceapa.Adaugam carnea care o invartim pe toate partile pina isi schimba culoarea. Punem apa pina depaseste nivelul carnii si adaugam pasta de ardei , sare , piper si 1/2 din patrunjelul verde tocat.Acoperim si lasam sa fiarba bine carnea, daca este nevoie mai adaugam apa. Cand carnea este fiarta adaugam mazarea scursa de zeama de pe ea si mai lasam 10 minute sa fiarba. Inainte de a o servi se presara peste mazarea cu carne patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto