Visine pentru prajituri la borcan

de MIUTA in Conserve, 27 Iul 2011 | 5308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 3 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri la borcan:

Se spala visinele si se scot samburii.Se pun intr-un vas impreuna cu zaharul si se amesteca din cand in cand.Se lasa 24 de ore timp in care amestecam foarte des sa se topeasca zaharul.A doua zi visinele se pun in borcane spalate si sterilizate.Se acopera cu siropul lasat.Se inchid borcanele si se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Panacris 1

05.08.2011, 21:19

Interesant! Anul viitor o sa incerc si eu, am pus la favorite. Anul asta le-am pus din nou la congelator si am ocupat un sertar deja, cu visine, si cate mai am de pus.....!!! Iarna e grea si lunga!!!

diaconta 1

05.08.2011, 21:33

Panacris si eu le pun la borcan,asa isi pastreaza foarte bine gustul in sirop si nu ocupa nici prea mult loc

adry88 1

09.08.2011, 12:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet (reteta Motan)