Visine pentru prajituri la borcan

de MIUTA in Conserve, 27 Iul 2011 | 5570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 3 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri la borcan:

Se spala visinele si se scot samburii.Se pun intr-un vas impreuna cu zaharul si se amesteca din cand in cand.Se lasa 24 de ore timp in care amestecam foarte des sa se topeasca zaharul.A doua zi visinele se pun in borcane spalate si sterilizate.Se acopera cu siropul lasat.Se inchid borcanele si se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Panacris 1

05.08.2011, 21:19

Interesant! Anul viitor o sa incerc si eu, am pus la favorite. Anul asta le-am pus din nou la congelator si am ocupat un sertar deja, cu visine, si cate mai am de pus.....!!! Iarna e grea si lunga!!!

diaconta 1

05.08.2011, 21:33

Panacris si eu le pun la borcan,asa isi pastreaza foarte bine gustul in sirop si nu ocupa nici prea mult loc

adry88 1

09.08.2011, 12:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]