Visine conservate pe iarna pentru prajituri

de Rocsi in Conserve, 17 Iul 2010 | 18275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine
  • zahar
  • aspirine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine conservate pe iarna pentru prajituri:

Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.

se curata coditele,se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.

se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.

in borcane de 800 gr se pun astfel:un rand de zahar ,un rand de visine,iar zahar ,iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.

deasupra fiecarui borcan se pun cate 5 aspirine pisate.

acestea se pun la frigider iar cand aveti nevoie scoateti si folositi.

 

 

TIPS-URI

1

cred ca e bine si daca le sterilizati ca sa le tineti in camara,insa eu le tin la frigider si nu le sterilizez.

2

sunt bune pentru ca isi pastreaza culoarea foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine conservate pe iarna pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

18.07.2010, 19:52

Bravo Rocs.Sunt tare bune.

Laly 1

18.07.2010, 22:38

Lasa Rocsi ca le impartim frateste,fiecare ia cate o visina

Rocsi 1

18.07.2010, 23:26

da silvioara intr-adevar sunt bune...pai mai laly ce afacere facem?mai bine fac o prajitura si va dau cate o bucatica de prajitura decat o visina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de visine