Vinete pe gratar

de larisa_22 in Mancaruri de legume, 12 Aug 2013 | 3820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingura de busuioc uscat
  • 3 catei de usturoi
  • un praf de sare si pipie
  • o vanata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pe gratar:

Curatam vanata, o taiem rondele de cca 0.5cm.

Facem un amestec din usturoiul pisat ulei busuioc sare si piper. Cu o pensula ungem rondelele de vanata pe ambele parti apoi le lasam 2 ore.

Incalzim gratarul apoi le punemla foc mic cate 7-10 min pe fiecare parte!

Se lasa la temperatura camerei sa se raceasca apoi pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pe gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]