Vinete pane

de ionix in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 6152 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete
  • 2 oua
  • Sare, piper
  • Faina
  • Pesmet
  • Zeama de la ½ lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie rondele si se stropesc cu zeama de lamaie.

Se sareaza si pipereaza, dupa gust, iar apoi se lasa la scurs intr-o sita.

Eu le-am lasat cam 45 de min.

Dupa aceea rondelele le dam prin faina, ou batut cu sare si apoi pesmet.

Se prajesc in ulei bine incins si se scot la scurs pe servetele.

Eu le-am servit cu peste si lamaie multa.

Sunt foarte bune si reci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionela2682 1

16.08.2010, 20:27

rivka 1

20.08.2010, 21:14

si mie imi plac fff mult!

ionix 1

20.08.2010, 21:16

mie vinetele-mi plac mult salata sau cu peste... ah si zacusca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane