Rosti cu pastrama de pui

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2009 | 6749 vizualizari

 

Dupa o reteta din cartea "Switzerland, a culinary tour"

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 200 gr pastrama de pui
  • 2 cubulete de unt
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu pastrama de pui:

Se fierb cartofii in coaja, se scurg, se lasa sa se raceasca, se curata iar apoi se dau pe razatoare. Se da si pastrama de pui pe razatoare si se amesteca cu cartofii, adaugand sare si piper. Se imparte compozitia in doua. Se pune un cubulet de unt in tigaie, iar dupa ce se topeste se adauga compozitia de cartofi. Se lasa sa se prajeasca la foc mic, iar inainte de al intoarce se preseaza usor. Simplu si delicios ! Merge foarte bine cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu pastrama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde