Varza la cuptor cu ciocanele

de Alinutza80 in Pui, 28 Sep 2012 | 6638 vizualizari

 

Asta e una dintre mancarurile mele preferate, imi aduce aminte de copilarie(asa facea mama mea varza cand eram eu mica).

 

INGREDIENTE

  • 3 kg varza alba
  • 1 kg ciocanele
  • 2 lg bulion
  • ulei pentru calit varza
  • sare
  • piper
  • sare de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor cu ciocanele:

Varza se taie fideluta, apoi se freaca cu sare si sare de lamaie(dupa gust).

Ciocanelele se curata, se spala bine, apoi se lasa la scurs.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins apoi punem varza la calit, pana se inmoaie putin.

Se adauga piper dupa gust si bulionul.

Ciocanelele se dau cu sare si piper, apoi se pun pe varza.

Se baga la cuptor pana se rumenesc frumos ciocanelele(intre timp le mai intoarcem).

Am servit cu batoane de paine calda si cu ardei iute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor cu ciocanele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

lilik 1

30.09.2012, 09:31

Sim0na 1

02.10.2012, 09:43

Ce bunatate ai facut...

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:51

bun, bun, cu pui chiar nu am incercat niciodata

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Varza calita la cuptor cu pulpa de pui